Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: _Internazionale_ Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 12313
Skorpio30 CF RomerOne
soprano tactic Tactiek ro
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten excellent
good Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Mieśko speelt de bal door. Morgan is nu in balbezit. Tilea begaat een overtreding. Morgan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krauledat neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Randsverk is nu in balbezit. Mateescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Randsverk raakt geblesseerd tijdens het duel. Randsverk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Spizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - CF RomerOne 1:0

15e minuut.
Sabou passt de bal in één keer door. Daar is Krushkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - CF RomerOne 2:0

21e minuut.
Chiţa geeft de bal voor. Lazarovici rent richting de bal. Mieśko geeft een lange en hoge pass. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Deleanu trapt de bal weg. Mieśko kopt de bal weg. Chiţa heeft problemen om de bal te vangen. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chiţa speelt de bal door. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici passt de bal zonder na te denken. Randsverk rent richting de bal. Randsverk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan geeft de bal voor. Lungu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lasar is nu in balbezit. Lasar draait met de bal, schiet en ... Tilea probeert de bal aan de voet te houden. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan haalt uit met een fantastische trap. Deleanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - CF RomerOne 2:1

36e minuut.
Chiţa geeft een hoge lob. Petrecca rent richting de bal. Petrecca geeft een hoge lob. Mateescu rent richting de bal. Mateescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krauledat rent richting de bal. Morgan rent richting de bal. Morgan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpio30 - CF RomerOne 2:2

39e minuut.
Deleanu trapt de bal weg van het doel. Sabou probeert de bal met de borst te controleren. Sabou passt de bal zonder na te denken. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici haalt uit met een fantastische trap. Spizzi bokst de bal weg. Spizzi speelt de bal door. Krushkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Krauledat de bal. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan haalt uit met een fantastische trap. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tache geeft een lange en hoge pass. Mieśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieśko met een sublieme pass. Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Krauledat de bal. Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou passt de bal met de wreef. Daar is Randsverk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randsverk draait met de bal, schiet en ... Spizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 63%, CF RomerOne 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skorpio30 - CF RomerOne 2:2

49e minuut.
Lungu onderschept slim de pass. Lungu speelt de bal door. Mieśko rent richting de bal. Arghirescu met een sublieme pass. Lazarovici rent richting de bal. Spizzi bokst de bal weg. Inworp. Torje komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lungu is nu in balbezit. Lungu speelt de bal door. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Lungu de bal. Li is nu in balbezit. Li passt de bal in één keer door. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li passt de bal in één keer door. Lasar is nu in balbezit. Lasar schiet op doel. Deleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - CF RomerOne 2:3

66e minuut.
Stier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Torje kopt de bal weg. Daar is Amir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasar is nu in balbezit. Lasar draait met de bal, schiet en ... Deleanu bokst de bal weg. Lasar rent richting de bal. Torje rent richting de bal. Torje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - CF RomerOne 2:4

76e minuut.
Arghirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mieśko is nu in balbezit. Lazarovici verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici geeft de bal voor. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - CF RomerOne 3:4

78e minuut.
Torje met een sublieme pass. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lasar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krauledat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - CF RomerOne 3:5

86e minuut.
Mateescu met de inworp. Li is nu in balbezit. Li passt de bal met de wreef. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lasar is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - CF RomerOne 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 54%, CF RomerOne 46%.
Skorpio30 - CF RomerOne 3:6