Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cytadela Żoliborz Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4571
Cytadela Żoliborz şemşikspor
defatt Tactiek eyopp
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Antipa rent richting de bal. Antipa passt de bal zonder na te denken. Karabín rent richting de bal. Karabín schiet op doel. Skabara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Chojnacki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erkan met een snelle inworp. Karabín rent richting de bal. Karabín draait met de bal, schiet en ... Skabara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 0:1

6e minuut.
Monego passt de bal met de wreef. Karabín heeft problemen om de bal te vangen. Karabín speelt de bal door. Antipa rent richting de bal. Antipa schiet op doel. Skabara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chojnacki verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa passt de bal in één keer door. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin haalt uit met een fantastische trap. Gilanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bazaev passt de bal in één keer door. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu geeft de bal voor. Antipa rent richting de bal. Antipa schiet op doel. Skabara bokst de bal weg.

15e minuut.
Tobalski probeert de bal aan de voet te houden. Palonek probeert naar een medespeler te passen. Antipa heeft problemen om de bal te vangen. Antipa schiet op doel. Czerembor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 0:2

19e minuut.
Monego probeert naar een medespeler te passen. Karabín rent richting de bal. Karabín haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czerembor de bal onder controle te krijgen. Skabara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Bazaev geeft de bal voor. Karabín kopt de bal weg. Chojnacki kan de bal niet met de borst controleren. Antipa is nu in balbezit. Antipa draait met de bal, schiet en ... Skabara bokst de bal weg.

25e minuut.
Ungureanu passt de bal in één keer door. Enüstün is nu in balbezit. Enüstün passt de bal met de wreef. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Tekerlekçi geeft de bal voor. Daar is Karabín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawczyński speelt de bal door. Fenkanin rent richting de bal. Fenkanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 1:2

30e minuut.
Antipa probeert naar een medespeler te passen. Karabín heeft problemen om de bal te vangen. Karabín passt de bal zonder na te denken. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Antipa probeert naar een medespeler te passen. Karabín is nu in balbezit. Karabín passt de bal zonder na te denken. Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ułamek rent richting de bal. Ułamek passt de bal in één keer door. Ungureanu is nu in balbezit. Antipa rent richting de bal. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Skabara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Peña passt de bal zonder na te denken. Karabín rent richting de bal. Karabín speelt de bal door. Antipa rent richting de bal. Antipa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Giesa onderschept slim de pass. Giesa met een sublieme pass. Erkan speelt de bal door. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karabín neemt de hoekschop. Daar is Ułamek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa draait met de bal, schiet en ... Skabara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cytadela Żoliborz 70%, şemşikspor 30%.
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 1:2

46e minuut.
Yüce komt het veld opgelopen. Ascione komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ułamek rent richting de bal. Karabín onderschept slim de pass. Karabín probeert naar een medespeler te passen. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 1:3

56e minuut.
Klungelig pakt Bochniak de bal. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Skabara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 1:4

57e minuut.
Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin passt de bal in één keer door. Giesa is nu in balbezit. Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin haalt uit met een fantastische trap. Ascione bokst de bal weg.

62e minuut.
Peña onderschept slim de pass. Małyszka geeft een lange en hoge pass. Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin draait met de bal, schiet en ... Ascione probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 2:4

70e minuut.
Peña probeert naar een medespeler te passen. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu passt de bal met de wreef. Antipa is nu in balbezit. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Skabara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 2:5

71e minuut.
Erkan passt de bal met de wreef. Karabín rent richting de bal. Karabín passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antipa de bal. Antipa draait met de bal, schiet en ... Skabara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Peña rent richting de bal. Peña passt de bal in één keer door. Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin haalt uit met een fantastische trap. Ascione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 3:5

77e minuut.
Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu geeft een hoge lob. Daar is Antipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Skabara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 3:6

81e minuut.
Chojnacki heeft problemen om de bal te vangen. Karabín probeert naar een medespeler te passen. Erkan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karabín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Karabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan passt de bal zonder na te denken. Karabín rent richting de bal. Karabín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Małyszka kopt de bal weg. Enüstün rent richting de bal. Enüstün speelt de bal door. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel. Skabara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Yüce rent richting de bal. Małyszka onderschept slim de pass. Małyszka speelt de bal door. Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cytadela Żoliborz 66%, şemşikspor 34%.
Cytadela Żoliborz - şemşikspor 4:6