Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: fc.edi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2480
fc.edi C.l Trattoria
non combat Tactiek non-combat
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 30.3
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Bocăneală onderschept slim de pass. Bocăneală geeft een lange en hoge pass. Lademann kopt de bal weg. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lademann is nu in balbezit. Lademann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 1:0

9e minuut.
Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk geeft een hoge lob. Lademann is nu in balbezit. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 2:0

14e minuut.
Wilk geeft een hoge lob. Daar is De La Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lademann rent richting de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ... Roztwór maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

18e minuut.
De La Iglesia rent richting de bal. Wilk onderschept slim de pass. Wilk passt de bal in één keer door. Lademann is nu in balbezit. Lademann draait met de bal, schiet en ... Roztwór kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lademann rent richting de bal. De La Iglesia onderschept slim de pass. De La Iglesia met een sublieme pass. Daar is Wilk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală geeft een hoge lob. Wilk kopt de bal weg. Lademann is nu in balbezit. Lademann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lademann is nu in balbezit. Lademann schiet op doel. Roztwór kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Colméia passt de bal met de wreef. De La Iglesia is nu in balbezit. De La Iglesia passt de bal in één keer door. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lademann rent richting de bal. Lademann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 3:0

30e minuut.
De La Iglesia speelt de bal door. Mäntysalo heeft problemen om de bal te vangen. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel. De bal raakt de paal. Lademann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 4:0

32e minuut.
Daar is Kistowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wilk neemt de hoekschop. Lademann rent richting de bal. Lademann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 5:0

36e minuut.
Maghiaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk geeft een lange en hoge pass. Lademann is nu in balbezit. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Roztwór kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 6:0

40e minuut.
Wilk onderschept slim de pass. Wilk passt de bal met de wreef. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel. Roztwór werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 7:0

43e minuut.
Boterberg geeft een lange en hoge pass. De La Iglesia rent richting de bal. Lademann onderschept slim de pass. Lademann draait met de bal, schiet en ... Roztwór maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 26%, C.l Trattoria 74%.
fc.edi - C.l Trattoria 8:0

48e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk passt de bal zonder na te denken. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De La Iglesia is nu in balbezit. Lademann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De La Iglesia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De La Iglesia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann verovert de bal door een tackle van achteren. Lademann draait met de bal, schiet en ... Roztwór kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Viau bereikt de bal nog maar net als eerste. Viau passt de bal zonder na te denken. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 9:0

63e minuut.
Jerez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäntysalo met de inworp. De La Iglesia is nu in balbezit. De La Iglesia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virtejaru trapt de bal weg van het doel. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann draait met de bal, schiet en ... Roztwór probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Wilk de bal. De La Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lero onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lero de bal. Lero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 10:0

69e minuut.
Coporan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wilk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lademann controleert de bal met de borst. Lademann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agreda komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De La Iglesia is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Roztwór maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 11:0

82e minuut.
De La Iglesia onderschept slim de pass. Codrea onderschept slim de pass. Codrea speelt de bal door. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Roztwór met een harde bal richting middenveld. Inworp. Wilk met een snelle inworp. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel. Roztwór verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 32%, C.l Trattoria 68%.
fc.edi - C.l Trattoria 11:0