Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Skarland Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3388
FC Skarland Sliema Wanderers FC
New Tactics 1.0 Tactiek McDonuts
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
48 gemiddelde waardering 44.3
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jakuczun rent richting de bal. Arapa onderschept slim de pass. Arapa passt de bal zonder na te denken. Peplow rent richting de bal. Peplow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Van Sam passt de bal zonder na te denken. Ferry rent richting de bal. Ferry speelt de bal door. Popović rent richting de bal. Popović schiet op doel. Turczyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peplow bereikt de bal nog maar net als eerste. Peplow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Stopka geeft een lange en hoge pass. Gregoraci probeert de bal met de borst te controleren. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Sliema Wanderers FC 1:0

25e minuut.
Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda passt de bal zonder na te denken. Stopka rent richting de bal. Stopka draait met de bal, schiet en ... Fonk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dyluś passt de bal in één keer door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar passt de bal zonder na te denken. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zdyb probeert naar een medespeler te passen. Dyluś met een sublieme pass. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubański rent richting de bal. Lubański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 40%, Sliema Wanderers FC 60%.
FC Skarland - Sliema Wanderers FC 1:0

46e minuut.
Pintér komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mercieca rent richting de bal. Mercieca geeft een hoge lob. Peplow rent richting de bal. Peplow schiet op doel. Pintér maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Gregoraci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arapa de bal. Zdyb begaat een overtreding. Zdyb krijgt een gele kaart. Arapa raakt geblesseerd tijdens het duel. Šefronas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peplow krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Skarland - Sliema Wanderers FC 1:1

61e minuut.
Love passt de bal in één keer door. Van Sam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gregoraci de bal. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ferry geeft een hoge lob. Popović kopt de bal weg. Peplow is nu in balbezit. Peplow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Sliema Wanderers FC 1:2

71e minuut.
Peplow kopt de bal weg. Van Sam probeert de bal aan de voet te houden. Popović is nu in balbezit. Popović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Sliema Wanderers FC 1:3

73e minuut.
Dyluś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Jakuczun rent richting de bal. Jakuczun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lubański is nu in balbezit. Lubański passt de bal zonder na te denken. Aguilar geeft de bal voor. Wojewoda maakt een snoekduik en kopt de bal. Fonk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jakuczun geeft een hoge lob. Dyluś kopt de bal weg. Daar is Gregoraci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Wojewoda schiet op doel. Fonk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - Sliema Wanderers FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 48%, Sliema Wanderers FC 52%.
FC Skarland - Sliema Wanderers FC 2:3