Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2722
F. C. Onesti Batencuzena
3 ATT Tactiek O-O-E
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Gusmão rent richting de bal. Šusteršić begaat een overtreding. Gusmão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gusmão met een snel genomen vrije trap. Castelli krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Batencuzena 0:1

12e minuut.
Gusmão geeft een hoge lob. Klungelig pakt Östberg de bal. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli onderschept slim de pass. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Batencuzena 0:2

13e minuut.
Cuzzo is nu in balbezit. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzo speelt de bal door. Camrković rent richting de bal. Camrković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bedini probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Gusmão de bal onder controle te krijgen. Cuzzo met een sublieme pass. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
MacTavish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTavish geeft een lange en hoge pass. Strempel kopt de bal weg. Klungelig pakt Castelli de bal. Castelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Strempel rent richting de bal. Strempel geeft de bal voor. Klungelig pakt Buccianti de bal. Camrković rent richting de bal. Camrković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Strempel geeft een lange en hoge pass. Castelli rent richting de bal. Iovan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iovan krijgt een gele kaart. Castelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Batencuzena 0:3

33e minuut.
Bedini geeft de bal voor. Strempel kopt de bal weg. Castelli heeft problemen om de bal te vangen. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković haalt uit met een fantastische trap. Mirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bedini onderschept slim de pass. Bedini speelt de bal door. Camrković rent richting de bal. Camrković schiet op doel. Mirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Batencuzena 0:4

39e minuut.
Bedini geeft een lange en hoge pass. Iovan rent richting de bal. Castelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castelli probeert de bal met de borst te controleren. Castelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Iovan verovert de bal door een tackle van achteren. Iovan passt de bal in één keer door. Bedini probeert naar een medespeler te passen. Camrković is nu in balbezit. Camrković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Buccianti de bal onder controle te krijgen. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buccianti. Buccianti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 69%, Batencuzena 31%.
F. C. Onesti - Batencuzena 0:4

47e minuut.
Camrković rent richting de bal. Camrković passt de bal met de wreef. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel geeft de bal voor. Castelli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Camrković verovert de bal door een tackle van achteren. Camrković probeert naar een medespeler te passen. Cuzzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Castelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drejan heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Buccianti geeft een hoge lob. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuzzo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Camrković is nu in balbezit. Buccianti is nu in balbezit. Buccianti geeft een hoge lob. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec draait met de bal, schiet en ... Lopes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laskowiec rent richting de bal. Tascini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tascini krijgt een gele kaart. Laskowiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laskowiec neemt de penalty, wat een uithaal! Lopes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Batencuzena 1:4

77e minuut.
Buccianti passt de bal met de wreef. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel passt de bal in één keer door. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Fascilla is nu in balbezit. Fascilla met een sublieme pass. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel geeft een hoge lob. Castelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Batencuzena 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 65%, Batencuzena 35%.
F. C. Onesti - Batencuzena 1:5