Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dinamo Tamaseu Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8036
Dinamo Tamaseu Rokade Bowl Area
olimpia Tactiek 451 cent-aanval
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
59.7 gemiddelde waardering 51.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
De Armas rent richting de bal. Miera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Armas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yuliansyah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gaca krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Brudzisz de bal onder controle te krijgen. Hakim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Csáki passt de bal in één keer door. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah passt de bal zonder na te denken. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Oxalá geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilbert met de inworp. Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap. Lefter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Fruschi rent richting de bal. Fruschi geeft de bal voor. Brudzisz is nu in balbezit. Gaca onderschept slim de pass. Gaca draait met de bal, schiet en ... Hakim bokst de bal weg. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rokade Bowl Area 1:0

16e minuut.
Malaspina is nu in balbezit. Yuliansyah probeert naar een medespeler te passen. De Armas is nu in balbezit. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fərzəliyev neemt vlug de vrije trap. Gaca is nu in balbezit. Brudzisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaca raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. De Armas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rokade Bowl Area 2:0

27e minuut.
Yuliansyah onderschept slim de pass. Yuliansyah geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Romeo is nu in balbezit. De Armas onderschept slim de pass. De Armas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De Armas is nu in balbezit. Miera verovert de bal door een tackle van achteren. Miera probeert naar een medespeler te passen. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fruschi geeft een hoge lob. Gaca met een sublieme pass. Brudzisz verovert de bal door een tackle van achteren. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rokade Bowl Area 3:0

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yuliansyah zal de hoekschop nemen. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas haalt uit met een fantastische trap. Hakim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yuliansyah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fərzəliyev geeft een hoge lob. Brudzisz kopt de bal weg. De Armas kan de bal niet met de borst controleren. De Armas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rokade Bowl Area 4:0

40e minuut.
Gaca is nu in balbezit. Rodríguez Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Romeo geeft de bal voor. Fərzəliyev geeft een hoge lob. De Armas springt en kopt de bal. Hakim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 34%, Rokade Bowl Area 66%.
Dinamo Tamaseu - Rokade Bowl Area 4:0

46e minuut.
Ziaya komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yuliansyah speelt de bal door. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki passt de bal zonder na te denken. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas draait met de bal, schiet en ... Hakim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński geeft een hoge lob. Łachacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Armas rent richting de bal. De Armas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Frutiger geeft een hoge lob. Buitenspel voor Bodicico. Goede buitenspelval van de verdediging. Fərzəliyev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Frutiger probeert de bal met de borst te controleren. Csáki geeft de bal voor. Hakim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - Rokade Bowl Area 5:0

80e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodicico is nu in balbezit. Salazar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salazar krijgt een gele kaart. Bodicico moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bodicico kan niet meer verder spelen. Tesla komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Malaspina heeft problemen om de bal te vangen. Yuliansyah rent richting de bal. Rüstəmli maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rüstəmli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Yuliansyah met een sublieme pass. De Armas rent richting de bal. Brudzisz maakt een afschuwelijke overtreding. De Armas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yuliansyah wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 31%, Rokade Bowl Area 69%.
Dinamo Tamaseu - Rokade Bowl Area 5:0