Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olymp Levice Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2893
Olymp Levice OnlyWinners
debakel :( Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 27.9
formidable Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski geeft een hoge lob. Bilík heeft problemen om de bal te vangen. Halasz verovert de bal door een tackle van achteren. Halasz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Zdinák probeert naar een medespeler te passen. Ziółkowski geeft de bal voor. Halasz is nu in balbezit. Halasz schiet op doel. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Juchár trapt de bal weg van het doel. Kyseľ kopt de bal weg. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - OnlyWinners 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Ziółkowski passt de bal zonder na te denken. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz schiet op doel. Deško probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Toursounidis met een snelle inworp. Kyseľ rent richting de bal. Kyseľ geeft een lange en hoge pass. Halasz springt en kopt de bal. Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - OnlyWinners 2:0

9e minuut.
Ziółkowski met een snelle inworp. Kyseľ rent richting de bal. Kyseľ geeft een lange en hoge pass. Halasz krijgt zijn hoofd ertegen. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - OnlyWinners 3:0

11e minuut.
Ziółkowski passt de bal zonder na te denken. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz passt de bal zonder na te denken. Piekarski rent richting de bal. Piekarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ziółkowski onderschept slim de pass. Ziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Halasz heeft problemen om de bal te vangen. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski draait met de bal, schiet en ... Juchár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - OnlyWinners 4:0

28e minuut.
Bilík is nu in balbezit. Toursounidis verovert de bal door een tackle van achteren. Toursounidis geeft een lange en hoge pass. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Kojtila met een sublieme pass. Toursounidis speelt de bal door. Halasz rent richting de bal. Halasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - OnlyWinners 5:0

32e minuut.
Račák met de inworp. Toursounidis is nu in balbezit. Toursounidis geeft de bal voor. Bilík bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ziółkowski passt de bal met de wreef. Halasz rent richting de bal. Halasz haalt uit met een fantastische trap. Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juchár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - OnlyWinners 6:0

41e minuut.
Kyseľ geeft een lange en hoge pass. Piekarski kopt de bal weg. Halasz is nu in balbezit. Halasz haalt uit met een fantastische trap. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - OnlyWinners 7:0

43e minuut.
Toursounidis met de inworp. Kyseľ is nu in balbezit. Kyseľ passt de bal met de wreef. Halasz is nu in balbezit. Halasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 29%, OnlyWinners 71%.
Olymp Levice - OnlyWinners 7:0

52e minuut.
Klungelig pakt Deško de bal. Piekarski is nu in balbezit. Halasz rent richting de bal. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bilík de bal. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Toursounidis kopt de bal weg. Vavra rent richting de bal. Piekarski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Halasz de bal. Halasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - OnlyWinners 8:0

57e minuut.
Kuchár heeft problemen om de bal te vangen. Halasz rent richting de bal. Čermák maakt een afschuwelijke overtreding. Čermák krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Čermák verovert de bal door een tackle van achteren. Zdinák is nu in balbezit. Toursounidis met een sublieme pass. Halasz is nu in balbezit. Halasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zdinák passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski speelt de bal door. Halasz rent richting de bal. Halasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ziółkowski heeft problemen om de bal te vangen. Vavra rent richting de bal. Ziółkowski onderschept slim de pass. Ziółkowski geeft een lange en hoge pass. Halasz maakt een snoekduik en kopt de bal. Juchár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Toursounidis verovert de bal door een tackle van achteren. Toursounidis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Halasz de bal. Halasz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdinák met een snelle inworp. Vavra rent richting de bal. Kyseľ verovert de bal door een tackle van achteren. Kyseľ geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zdinák geeft een lange en hoge pass. Daar is Vavra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halasz rent richting de bal. Halasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - OnlyWinners 9:0

87e minuut.
Čermák heeft problemen om de bal te vangen. Kyseľ rent richting de bal. Kyseľ probeert naar een medespeler te passen. Halasz rent richting de bal. Halasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Loula is nu in balbezit. van den Boogaart verovert de bal door een tackle van achteren. van den Boogaart geeft een hoge lob. Halasz rent richting de bal. Halasz draait met de bal, schiet en ... Juchár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Piekarski de bal. Piekarski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 36%, OnlyWinners 64%.
Olymp Levice - OnlyWinners 9:0