Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Loboys Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6072
FC Loboys tipo ouw mannen
442 Tactiek 442 wim
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Jacobsen Bolvig neemt de hoekschop. Burgers kopt de bal weg. Występski rent richting de bal. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ordu onderschept slim de pass. Ordu geeft een hoge lob. Georgeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada schiet op doel. Larva bokst de bal weg.

14e minuut.
Biesiada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burgers met een sublieme pass. Jacobsen Bolvig met een sublieme pass. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela draait met de bal, schiet en ... Jęsiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Burgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgers passt de bal met de wreef. Występski probeert naar een medespeler te passen. Chmela rent richting de bal. Chmela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ordu onderschept slim de pass. Ordu geeft een hoge lob. Deutsch kopt de bal weg. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

33e minuut.
Hadjiu met een sublieme pass. Fatihy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatihy probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nicolás bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Turba is nu in balbezit. Ordu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Loboys 67%, tipo ouw mannen 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Loboys - tipo ouw mannen 0:0

46e minuut.
Braut komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ordu onderschept slim de pass. Neubeck onderschept slim de pass. Neubeck geeft de bal voor. Burgers rent richting de bal. Burgers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Buitenspel voor Wojtóściszyn. Goede buitenspelval van de verdediging. Pregiban komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Neubeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neubeck met een sublieme pass. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Loboys - tipo ouw mannen 0:1

80e minuut.
Evans geeft de bal voor. Burgers rent richting de bal. Burgers passt de bal in één keer door. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel. Jęsiak bokst de bal weg. Pregiban bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski verovert de bal door een tackle van achteren. Występski speelt de bal door. Chmela is nu in balbezit. Chmela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villafañe verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciccardi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Georgeson passt de bal zonder na te denken. Daar is Chmela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Występski is nu in balbezit. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela schiet op doel. Jęsiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ciccardi passt de bal zonder na te denken. Chmela rent richting de bal. Kijoś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Loboys 64%, tipo ouw mannen 36%.
FC Loboys - tipo ouw mannen 0:1