Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeszcze Wygramy Demony Seksu
utrzymanko_1 Tactiek czas na zmiane
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
29 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten adequate
adequate Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Zeković de bal. Venza onderschept slim de pass. Venza passt de bal met de wreef. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ... Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Miles bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz onderschept slim de pass. Parraguéz geeft de bal voor. Venza probeert de bal aan de voet te houden. Venza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - Demony Seksu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 52%, Demony Seksu 48%.
Jeszcze Wygramy - Demony Seksu 0:1

51e minuut.
Pauletti probeert naar een medespeler te passen. Venza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zeković krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Grociak passt de bal in één keer door. Bordogni met een sublieme pass. Baden probeert de bal aan de voet te houden. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel. Piesiak bokst de bal weg.

73e minuut.
Herrera rent richting de bal. Kopytko verovert de bal door een tackle van achteren. Kopytko passt de bal met de wreef. Venza is nu in balbezit. Venza schiet op doel. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Miles bereikt de bal nog maar net als eerste. Miles geeft de bal voor. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti schiet op doel. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Miles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miles passt de bal met de wreef. Tucki is nu in balbezit. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti haalt uit met een fantastische trap. Piesiak bokst de bal weg.

81e minuut.
Piesiak met een harde bal richting middenveld. Bordogni kopt de bal weg. Venza rent richting de bal. Venza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - Demony Seksu 0:2

86e minuut.
Herrera passt de bal met de wreef. Daar is Parraguéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miles is nu in balbezit. Miles haalt uit met een fantastische trap. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 63%, Demony Seksu 37%.
Jeszcze Wygramy - Demony Seksu 0:2