Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 09:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Mediterranea Bruine Ster Belgrado
TurnBall 3P Tactiek 442 winger inw
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 55.6
solid Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Ateşalmaz de bal onder controle te krijgen. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru geeft een hoge lob. Ciregia springt en kopt de bal. Gill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Bruine Ster Belgrado 1:0

5e minuut.
Gamla onderschept slim de pass. Gamla met een sublieme pass. McGhee rent richting de bal. McGhee schiet op doel. Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ghica speelt de bal door. Daar is Ateşalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domnişoru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domnişoru krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Burzyński is nu in balbezit. Ghica onderschept slim de pass. Ghica passt de bal in één keer door. Gamla is nu in balbezit. Gamla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gamla geeft een hoge lob. Daar is Dorobanţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGhee rent richting de bal. McGhee schiet op doel. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Domnişoru verovert de bal door een tackle van achteren. Domnişoru geeft de bal voor. Gill speelt de bal door. Domnişoru geeft een lange en hoge pass. Espín maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Gamla de bal. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru begaat een overtreding. McGhee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamla komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chilikov passt de bal met de wreef. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz geeft een hoge lob. Gamla is nu in balbezit. Gamla haalt uit met een fantastische trap. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Della Bella passt de bal in één keer door. Pszczoła heeft problemen om de bal te vangen. Grupáč is nu in balbezit. Grupáč draait met de bal, schiet en ... Gill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Bruine Ster Belgrado 2:0

30e minuut.
Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan verovert de bal door een tackle van achteren. Grupáč onderschept slim de pass. Grupáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Bruine Ster Belgrado 3:0

36e minuut.
Ciregia rent richting de bal. Chilikov rent richting de bal. Ciregia onderschept slim de pass. Grupáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupáč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 51%, Bruine Ster Belgrado 49%.
Mediterranea - Bruine Ster Belgrado 3:0

46e minuut.
Teodosiev komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti geeft de bal voor. Gamla is nu in balbezit. Gamla schiet op doel. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Bruine Ster Belgrado 3:1

48e minuut.
Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz passt de bal met de wreef. McGhee rent richting de bal. McGhee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Bruine Ster Belgrado 3:2

54e minuut.
Burzyński is nu in balbezit. Ghica begaat een overtreding. Burzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghica probeert naar een medespeler te passen. Burzyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espín rent richting de bal. Espín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Domnişoru geeft de bal voor. Gill probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teodosiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghica met de inworp. Daar is Ateşalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateşalmaz passt de bal zonder na te denken. Ghica geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Louzao passt de bal zonder na te denken. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz geeft de bal voor. McGhee is nu in balbezit. McGhee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodosiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Espín geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Skowronek probeert naar een medespeler te passen. Ateşalmaz kopt de bal weg. Gamla is nu in balbezit. Gamla geeft een lange en hoge pass. McGhee springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mediterranea - Bruine Ster Belgrado 3:3

88e minuut.
Pszczoła geeft de bal voor. Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla draait met de bal, schiet en ... Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - Bruine Ster Belgrado 3:4

90e minuut.
McGhee kopt de bal weg. Gamla rent richting de bal. Teodosiev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teodosiev krijgt een gele kaart. Gamla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamla wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 55%, Bruine Ster Belgrado 45%.
Mediterranea - Bruine Ster Belgrado 3:4