Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Pawłowice LKS Bronki Lolki
2 A III L 1 W Tactiek 5Toni
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
76.2 gemiddelde waardering 61.9
outstanding Schieten solid
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


26e minuut.
Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyb rent richting de bal. Zdyb geeft een lange en hoge pass. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Pavlović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onciu met een sublieme pass. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel. Derman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pračko is nu in balbezit. Pračko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Golin de bal onder controle te krijgen. Derman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pavlović is nu in balbezit. Pavlović geeft een hoge lob. Tajner is nu in balbezit. Grigoletto verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoletto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Pawłowice 59%, LKS Bronki Lolki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piast Pawłowice - LKS Bronki Lolki 0:0

46e minuut.
Lestofante komt het veld opgelopen. Kusiak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Lestofante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lestofante passt de bal met de wreef. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Derman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Bronki Lolki 1:0

62e minuut.
Inworp. Buitrago komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Giraudi met een sublieme pass. Zdyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała onderschept slim de pass. Lestofante is nu in balbezit. Lestofante schiet op doel. Derman bokst de bal weg.

67e minuut.
Zdyb heeft problemen om de bal te vangen. Lestofante rent richting de bal. Zdyb begaat een overtreding. Zdyb krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri met een sublieme pass. Lestofante rent richting de bal. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Derman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kubica kopt de bal weg. Meri geeft de bal voor. Gorzała kopt de bal weg. Lestofante is nu in balbezit. Lestofante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Onciu probeert de bal met de borst te controleren. Onciu geeft de bal voor. Bruks rent richting de bal. Bruks geeft de bal voor. Gorzała springt en kopt de bal. Derman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berja komt het veld opgelopen. Kubica met de inworp. Pastrana is nu in balbezit. Pastrana geeft de bal voor. Vasajari kopt de bal weg. Grđan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buitrago probeert de bal met de borst te controleren. Grđan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Zdyb is nu in balbezit. Lestofante onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golin. Golin krijgt een gele kaart. Lestofante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onciu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Giraudi onderschept slim de pass. Giraudi probeert naar een medespeler te passen. Onciu probeert naar een medespeler te passen. Berja rent richting de bal. Berja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Pawłowice 50%, LKS Bronki Lolki 50%.
Piast Pawłowice - LKS Bronki Lolki 1:0