Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casoni Hotspur PEPPERSON
Diego Milito Tactiek GangBang Pro
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
68.8 gemiddelde waardering 66.7
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Cebola de bal onder controle te krijgen. Zampedri geeft de bal voor. Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Tajner rent richting de bal. Tajner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Postini is nu in balbezit. Postini geeft de bal voor. Tajner rent richting de bal. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Vergara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 0:1

19e minuut.
Balajti probeert naar een medespeler te passen. Bonalume rent richting de bal. Bonalume passt de bal zonder na te denken. Cebola heeft problemen om de bal te vangen. Cebola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet passt de bal met de wreef. Postini geeft een lange en hoge pass. Tajner is nu in balbezit. Tajner draait met de bal, schiet en ... Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Majorano met een sublieme pass. Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi passt de bal in één keer door. Majorano rent richting de bal. Majorano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jacquet met de inworp. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cebola de bal. Cebola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tajner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonalume. Tajner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štrauss komt het veld opgelopen. Postini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tajner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casoni Hotspur 56%, PEPPERSON 44%.
Casoni Hotspur - PEPPERSON 0:1

59e minuut.
Tamurri probeert naar een medespeler te passen. Oppizi speelt de bal door. Pouso Alto heeft problemen om de bal te vangen. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... Vergara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 0:2

62e minuut.
Daar is Zampedri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrauss rent richting de bal. Zampedri onderschept slim de pass. Agustinussen rent richting de bal. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ereu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pouso Alto kopt de bal weg. Tajner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonalume. Bonalume krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pouso Alto onderschept slim de pass. Charme rent richting de bal. Pouso Alto onderschept slim de pass. Pouso Alto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 0:3

75e minuut.
Korytkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bryce de bal. Bryce passt de bal zonder na te denken. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ereu rent richting de bal. Ereu geeft de bal voor. Štrauss rent richting de bal. Štrauss schiet op doel. Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 1:3

82e minuut.
Ereu geeft een hoge lob. Štrauss is nu in balbezit. Ricetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štrauss is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Agustinussen neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Casoni Hotspur - PEPPERSON 2:3

86e minuut.
Korytkiewicz geeft een hoge lob. Fradelloni geeft de bal voor. Pouso Alto kopt de bal weg. Tajner is nu in balbezit. Tajner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casoni Hotspur 41%, PEPPERSON 59%.
Casoni Hotspur - PEPPERSON 2:3