Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIOR TEAM FC Casoni Hotspur
CANADA2023 Tactiek javier_Zanetti
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 69.9
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Agustinussen rent richting de bal. Štrauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustinussen is nu in balbezit. Štrauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrauss haalt uit met een fantastische trap. Mon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Bryce passt de bal in één keer door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal in één keer door. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - Casoni Hotspur 0:1

14e minuut.
Bonalume probeert naar een medespeler te passen. Agustinussen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Štrauss de bal. Štrauss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - Casoni Hotspur 0:2

19e minuut.
Bryce passt de bal met de wreef. Agustinussen rent richting de bal. Agustinussen passt de bal zonder na te denken. Štrauss heeft problemen om de bal te vangen. Štrauss haalt uit met een fantastische trap. Mon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - Casoni Hotspur 0:3

22e minuut.
Cuadrado met een sublieme pass. Agustinussen is nu in balbezit. Agustinussen passt de bal zonder na te denken. Štrauss is nu in balbezit. Štrauss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Ereu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ereu probeert naar een medespeler te passen. Štrauss rent richting de bal. Štrauss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - Casoni Hotspur 0:4

33e minuut.
Jackson kopt de bal weg. Bonalume geeft een lange en hoge pass. Agustinussen kopt de bal weg. Štrauss rent richting de bal. Štrauss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tomar verovert de bal door een tackle van achteren. Tomar geeft een hoge lob. Jackson is nu in balbezit. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef haalt uit met een fantastische trap. Vergara bokst de bal weg.

40e minuut.
Jackson geeft een hoge lob. Štrauss is nu in balbezit. Cuadrado onderschept slim de pass. Agustinussen verovert de bal door een tackle van achteren. Agustinussen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Štrauss rent richting de bal. Agustinussen is nu in balbezit. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu draait met de bal, schiet en ... Gornakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balajti komt het veld opgelopen. Jacquet komt het veld opgelopen. Anjaparidze komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonalume zal de hoekschop nemen. Agustinussen springt en kopt de bal. Mon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - Casoni Hotspur 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 61%, Casoni Hotspur 39%.
WARRIOR TEAM FC - Casoni Hotspur 0:5

50e minuut.
Balajti met een snelle inworp. Tejada is nu in balbezit. Tejada met een sublieme pass. Nef rent richting de bal. Nef schiet op doel. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balajti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agustinussen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - Casoni Hotspur 0:6

59e minuut.
Bonalume rent richting de bal. Bonalume passt de bal zonder na te denken. Daar is Jacquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacquet geeft de bal voor. Agustinussen maakt een snoekduik en kopt de bal. Mon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bryce is nu in balbezit. Balajti is nu in balbezit. Balajti geeft de bal voor. Agustinussen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - Casoni Hotspur 0:7

74e minuut.
Tomar passt de bal met de wreef. Nef rent richting de bal. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef rent richting de bal. Nef draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Anjaparidze de bal. Anjaparidze haalt uit met een fantastische trap. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bonalume geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Agustinussen stond buitenspel. Cuadrado neemt vlug de vrije trap. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet geeft de bal voor. Mon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agustinussen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 68%, Casoni Hotspur 32%.
WARRIOR TEAM FC - Casoni Hotspur 0:7