Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 09:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Mediterranea carl zeiss breme
TurnBall 3P Tactiek breme
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 41.7
solide Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Wojdała trapt de bal weg. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Espín rent richting de bal. Espín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciregia verovert de bal door een tackle van achteren. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín haalt uit met een fantastische trap. Wojdała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - carl zeiss breme 1:0

18e minuut.
Bisanti is nu in balbezit. Bisanti geeft de bal voor. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mediterranea - carl zeiss breme 1:1

27e minuut.
Della Bella geeft de bal voor. Gakpo probeert de bal aan de voet te houden. Ciregia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupáč is nu in balbezit. Grupáč draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Domnişoru passt de bal met de wreef. Grupáč is nu in balbezit. Garbarini begaat een overtreding. Garbarini krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Garbarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru onderschept slim de pass. Domnişoru passt de bal met de wreef. Grupáč is nu in balbezit. Grupáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - carl zeiss breme 2:1

35e minuut.
Grupáč is nu in balbezit. Ciregia rent richting de bal. Holmes onderschept slim de pass. Grupáč verovert de bal door een tackle van achteren. Grupáč schiet op doel. Wojdała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bobula passt de bal in één keer door. Domnişoru geeft een hoge lob. Bisanti heeft problemen om de bal te vangen. Espín rent richting de bal. Espín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 52%, carl zeiss breme 48%.
Mediterranea - carl zeiss breme 2:1

58e minuut.
Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisanti verovert de bal door een tackle van achteren. Bisanti geeft een hoge lob. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Della Bella is nu in balbezit. Della Bella geeft een hoge lob. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wojdała met een harde bal richting middenveld. Della Bella probeert naar een medespeler te passen. Ciregia rent richting de bal. Ciregia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - carl zeiss breme 3:1

71e minuut.
Bisanti verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Della Bella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Domnişoru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gakpo is nu in balbezit. Gakpo passt de bal in één keer door. Grupáč rent richting de bal. Grupáč geeft een lange en hoge pass. Wojdała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luntraru probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kubatek rent richting de bal. Kubatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - carl zeiss breme 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 47%, carl zeiss breme 53%.
Mediterranea - carl zeiss breme 3:2