Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MUTTIN FOOTBALL CLUB Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5518
MUTTIN FOOTBALL CLUB A.S. Matici
giocher23 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 33.3
wonderbaarlijk Schieten zwak
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Caripuna heeft problemen om de bal te vangen. Rajić rent richting de bal. Rajić passt de bal zonder na te denken. Daar is Gradić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kurčubić met een sublieme pass. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Gradić is nu in balbezit. Gradić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ouvrard trapt de bal weg van het doel. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kurčubić verovert de bal door een tackle van achteren. Kurčubić passt de bal met de wreef. Rosalém rent richting de bal. Rosalém draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rosalém rent richting de bal. Gradić is nu in balbezit. Baccin is nu in balbezit. Gradić onderschept slim de pass. Gradić schiet op doel. Ouvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rosalém geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gradić rent richting de bal. Kurčubić is nu in balbezit. Kurčubić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Köroğlu kopt de bal weg. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém passt de bal in één keer door. Kurčubić is nu in balbezit. Kurčubić haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Imperovičius geeft een hoge lob. Kurčubić probeert de bal met de borst te controleren. Baccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić verovert de bal door een tackle van achteren. Kurčubić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Kurčubić geeft een hoge lob. Ouvrard met een sublieme pass. Rajić kopt de bal weg. Gradić rent richting de bal. Gradić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gradić is nu in balbezit. Mihliuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gradić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gradić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 1:0

20e minuut.
Barell rent richting de bal. Barell passt de bal zonder na te denken. Rosalém speelt de bal door. Gradić rent richting de bal. Gradić draait met de bal, schiet en ... Ouvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zilci geeft een hoge lob. Kurčubić controleert de bal met de borst. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém schiet op doel. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Imperovičius probeert naar een medespeler te passen. Rosalém met een sublieme pass. Gradić is nu in balbezit. Gradić draait met de bal, schiet en ... Mihliuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurčubić is nu in balbezit. Kurčubić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Imperovičius passt de bal in één keer door. Kurčubić rent richting de bal. Kurčubić met een sublieme pass. Daar is Gradić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradić draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Olivero geeft een lange en hoge pass. Kurčubić kopt de bal weg. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić draait met de bal, schiet en ... Ouvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 2:0

31e minuut.
Barell verovert de bal door een tackle van achteren. Barell probeert naar een medespeler te passen. Kurčubić rent richting de bal. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mihliuc is nu in balbezit. Gradić onderschept slim de pass. Gradić haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 3:0

35e minuut.
Klungelig pakt Kurčubić de bal. Baccin is nu in balbezit. Rosalém onderschept slim de pass. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 4:0

35e minuut.
Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém passt de bal met de wreef. Kurčubić rent richting de bal. Kurčubić draait met de bal, schiet en ... Ouvrard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 5:0

37e minuut.
Cakov geeft een lange en hoge pass. Rajić probeert de bal met de borst te controleren. Rajić met een sublieme pass. Kurčubić rent richting de bal. Kurčubić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Camardo met een snelle inworp. Köroğlu met een sublieme pass. Rosalém met een sublieme pass. Gradić is nu in balbezit. Gradić draait met de bal, schiet en ... Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Gradić is nu in balbezit. Kurčubić is nu in balbezit. Kurčubić geeft de bal voor. Gradić rent richting de bal. Gradić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 20%, A.S. Matici 80%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 5:0

46e minuut.
Cakov rent richting de bal. Cakov geeft een hoge lob. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić rent richting de bal. Kurčubić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Czarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić is nu in balbezit. Kurčubić met een sublieme pass. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mihliuc de bal. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kurčubić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cornea komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Met opzet legt Camardo zijn tegenspeler op de grond. Vulpe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Köroğlu met een snel genomen vrije trap. Gradić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 6:0

55e minuut.
Caripuna speelt de bal door. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc is nu in balbezit. Gradić onderschept slim de pass. Gradić schiet op doel. Ouvrard bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosalém zal de hoekschop nemen. Daar is Lattisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Hausser rent richting de bal. Rajić onderschept slim de pass. Rajić passt de bal in één keer door. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić draait met de bal, schiet en ... Ouvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Imperovičius is nu in balbezit. Imperovičius passt de bal met de wreef. Rajić probeert naar een medespeler te passen. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rajić probeert naar een medespeler te passen. Imperovičius speelt de bal door. Lattisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea verovert de bal door een tackle van achteren. Cornea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vulpe met een sublieme pass. Gradić rent richting de bal. Mihliuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gradić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gradić neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 7:0

76e minuut.
Cakov probeert naar een medespeler te passen. Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius geeft de bal voor. Klungelig pakt Baccin de bal. Gradić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Cornea de bal. Czarkowski rent richting de bal. Cornea onderschept slim de pass. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lattisi met een sublieme pass. Camardo rent richting de bal. Vulpe verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpe geeft de bal voor. Gradić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 8:0

82e minuut.
Imperovičius geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baccin de bal. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 9:0

83e minuut.
Cornea rent richting de bal. Lattisi onderschept slim de pass. Vulpe verovert de bal door een tackle van achteren. Cornea rent richting de bal. Cornea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Imperovičius probeert de bal met de borst te controleren. Zilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilci geeft een lange en hoge pass. Gradić rent richting de bal. Gradić schiet op doel. Ouvrard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ouvrard trapt de bal weg. Olivero kopt de bal weg. Cornea probeert de bal met de borst te controleren. Gradić is nu in balbezit. Gradić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mihliuc geeft een lange en hoge pass. Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Baccin kan de bal niet met de borst controleren. Gradić is nu in balbezit. Gradić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosalém de bal. Rosalém haalt uit met een fantastische trap. Ouvrard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić draait met de bal, schiet en ... Ouvrard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 18%, A.S. Matici 82%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - A.S. Matici 10:0