Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: lost Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5976
Jezus żyje! Green Town AFC
bro 3 Tactiek G-2-2-2 GT V1
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
53.8 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Covrig passt de bal in één keer door. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan met een sublieme pass. Chytil rent richting de bal. Chytil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Covrig rent richting de bal. Covrig met een sublieme pass. Berrios met een sublieme pass. Chytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chytil draait met de bal, schiet en ... Degang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hudson geeft de bal voor. Inworp. Berrios met een snelle inworp. Covrig geeft de bal voor. Sałek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezus żyje! - Green Town AFC 1:0

28e minuut.
Chlastawa kopt de bal weg. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa onderschept slim de pass. Chlastawa schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone verovert de bal door een tackle van achteren. Carbone passt de bal in één keer door. Chytil is nu in balbezit. Chytil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Brugnoli geeft de bal voor. Reynierse kopt de bal weg. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jezus żyje! - Green Town AFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezus żyje! 40%, Green Town AFC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jezus żyje! - Green Town AFC 1:1

49e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stoychev zijn tegenspeler op de grond. Wersaczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buttigieg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezus żyje! - Green Town AFC 1:2

58e minuut.
Brugnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnoli passt de bal met de wreef. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa schiet op doel. Deschacht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezus żyje! - Green Town AFC 1:3

60e minuut.
Barila passt de bal met de wreef. Brugnoli rent richting de bal. Brugnoli probeert naar een medespeler te passen. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. Deschacht bokst de bal weg. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap. Deschacht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bolla rent richting de bal. Brugnoli probeert naar een medespeler te passen. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezus żyje! - Green Town AFC 1:4

82e minuut.
Daar is Brugnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brugnoli met een sublieme pass. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski schiet op doel. Chlastawa probeert de bal aan de voet te houden. Deschacht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stoychev geeft een hoge lob. Kabella kopt de bal weg. Buttigieg heeft problemen om de bal te vangen. Sałek rent richting de bal. Sałek draait met de bal, schiet en ... Degang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hudson de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berrios zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Barila geeft de bal voor. Chlastawa rent richting de bal. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezus żyje! - Green Town AFC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezus żyje! 45%, Green Town AFC 55%.
Jezus żyje! - Green Town AFC 1:5