Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC ALFONSO I Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4318
FC ALFONSO I Dabuten´s
A Tactiek Dabuten´s
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
49.3 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


22e minuut.
Forno rent richting de bal. Forno draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laštůvka de bal onder controle te krijgen. Olías rent richting de bal. Olías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALFONSO I - Dabuten´s 0:1

33e minuut.
Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzycha begaat een overtreding. Olías is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pietrkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olías rent richting de bal. Olías geeft een lange en hoge pass. Forno rent richting de bal. Forno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Azcárate passt de bal zonder na te denken. Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morant begaat een overtreding. Morant krijgt een gele kaart. Pietrkiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pietrkiewicz kan niet meer verder spelen. Guzik komt het veld opgelopen. Igoroin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Warzycha de bal. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALFONSO I 52%, Dabuten´s 48%.
FC ALFONSO I - Dabuten´s 0:1

46e minuut.
Mahmudov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mahmudov rent richting de bal. Warzycha verovert de bal door een tackle van achteren. Tanboğa onderschept slim de pass. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olías geeft een hoge lob. Kapusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mahmudov stond buitenspel. Abdyli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Princ kopt de bal weg. Tanboğa controleert de bal met de borst. Tanboğa passt de bal in één keer door. Mahmudov rent richting de bal. Mahmudov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Laštůvka speelt de bal door. Pevida kan de bal niet met de borst controleren. Tanboğa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanboğa geeft een hoge lob. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

79e minuut.
Travan geeft een lange en hoge pass. Laštůvka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanboğa begaat een overtreding. Tanboğa krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Azcárate speelt de bal door. Ligeirinho is nu in balbezit. Travan maakt een afschuwelijke overtreding. Travan krijgt een gele kaart. Ligeirinho raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morant neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALFONSO I 63%, Dabuten´s 37%.
FC ALFONSO I - Dabuten´s 0:1