Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junta Elastica Aguardientosos FC
5R5 Tactiek BLUE
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
56.6 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Mantar speelt de bal door. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Saikkonen zijn tegenspeler op de grond. Saikkonen krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Demere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaranga. Demere raakt geblesseerd tijdens het duel. Demere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Consolini kopt de bal weg. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Aguardientosos FC 1:0

19e minuut.
Amat rent richting de bal. Amat passt de bal in één keer door. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. Malzoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat verovert de bal door een tackle van achteren. Saikkonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saikkonen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

27e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini passt de bal met de wreef. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec draait met de bal, schiet en ... Dupain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzyśków probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Aguardientosos FC 2:0

30e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaranga onderschept slim de pass. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pantera de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Demere is nu in balbezit. Demere geeft een hoge lob. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Portugal is nu in balbezit. Carrario is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portugal. Carrario wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junta Elastica 60%, Aguardientosos FC 40%.
Junta Elastica - Aguardientosos FC 2:0

46e minuut.
Bermúdez passt de bal met de wreef. Alegría rent richting de bal. Alegría geeft een lange en hoge pass. Demere is nu in balbezit. Demere draait met de bal, schiet en ... Dupain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
García Cantarero geeft een lange en hoge pass. Pantera kopt de bal weg. Portugal heeft problemen om de bal te vangen. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Buitenspel voor Bermúdez. Goede buitenspelval van de verdediging. Gyulai komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Dupain speelt de bal door. Amat kopt de bal weg. Escudero is nu in balbezit. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Aguardientosos FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junta Elastica 51%, Aguardientosos FC 49%.
Junta Elastica - Aguardientosos FC 2:1