Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Duff memorial stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4143
Isotopes Brno fiat tym
dvojka Tactiek 442
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
51 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 24.7
excellent Schieten poor
formidable Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Stănăşilă met een sublieme pass. Řehák rent richting de bal. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Kvelbl bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Řehák is nu in balbezit. Řehák draait met de bal, schiet en ... Kvelbl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 1:0

2e minuut.
Polička speelt de bal door. Gallardo speelt de bal door. Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Řehák is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 2:0

4e minuut.
Řehák passt de bal met de wreef. Zahiu met een sublieme pass. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 3:0

6e minuut.
Stănăşilă is nu in balbezit. Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantacci geeft een lange en hoge pass. Řehák krijgt zijn hoofd ertegen. Kvelbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 4:0

7e minuut.
Mahler speelt de bal door. Váša bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák begaat een overtreding. Řehák krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Polička is nu in balbezit. Polička passt de bal met de wreef. Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 5:0

9e minuut.
Tubřík geeft een lange en hoge pass. Polička probeert de bal aan de voet te houden. Fantacci is nu in balbezit. Fantacci geeft een lange en hoge pass. Řehák krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 6:0

12e minuut.
Košatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Košatka geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fantacci zal de hoekschop nemen. Řehák maakt een snoekduik en kopt de bal. Kvelbl bokst de bal weg. Tubřík heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel. Tubřík probeert de bal aan de voet te houden. Kvelbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 7:0

14e minuut.
Stănăşilă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

14e minuut.
Podbrożny geeft de bal voor. Zahiu is nu in balbezit. Danihelka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zahiu de bal. Zahiu passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kvelbl trapt de bal weg van het doel. Inworp. Veturliðason met een snelle inworp. Řehák is nu in balbezit. Řehák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Fantacci de bal. Fantacci speelt de bal door. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... Kvelbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 8:0

17e minuut.
Polička bereikt de bal nog maar net als eerste. Polička passt de bal zonder na te denken. Daar is Košatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vopěnka heeft problemen om de bal te vangen. Zahiu rent richting de bal. Zahiu passt de bal zonder na te denken. Řehák is nu in balbezit. Řehák schiet op doel. Kvelbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Danihelka is nu in balbezit. Veturliðason onderschept slim de pass. Veturliðason passt de bal zonder na te denken. Řehák rent richting de bal. Řehák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Košatka is nu in balbezit. Košatka geeft de bal voor. Veturliðason kopt de bal weg. Řehák is nu in balbezit. Řehák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zahiu is nu in balbezit. Zahiu passt de bal met de wreef. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák schiet op doel. Kvelbl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Váša bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Váša rent richting de bal. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Fantacci geeft de bal voor. Řehák springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Veturliðason rent richting de bal. Veturliðason geeft een lange en hoge pass. Tubřík geeft een lange en hoge pass. Fantacci geeft een hoge lob. Řehák krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Fantacci rent richting de bal. Fantacci geeft de bal voor. Řehák krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantacci passt de bal zonder na te denken. Zahiu rent richting de bal. Zahiu geeft een hoge lob. Řehák maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu passt de bal met de wreef. Řehák is nu in balbezit. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Kvelbl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 9:0

36e minuut.
Řehák verovert de bal door een tackle van achteren. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason passt de bal met de wreef. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Kvelbl bokst de bal weg.

38e minuut.
Tubřík geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veturliðason met de inworp. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Řehák haalt uit met een fantastische trap. Daar is Mahler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veturliðason probeert naar een medespeler te passen. Zahiu geeft een lange en hoge pass. Řehák krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 10:0

40e minuut.
Řehák passt de bal met de wreef. Fantacci met een sublieme pass. Klungelig pakt Řehák de bal. Fantacci is nu in balbezit. Fantacci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Náhora geeft de bal voor. Košatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Řehák krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Brno 10%, fiat tym 90%.
Isotopes Brno - fiat tym 10:0

46e minuut.
Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Fantacci rent richting de bal. Daar is Fantacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fantacci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 11:0

49e minuut.
Veturliðason probeert naar een medespeler te passen. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu passt de bal in één keer door. Fantacci is nu in balbezit. Fantacci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Veturliðason geeft een hoge lob. Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu schiet op doel. Košatka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvelbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zahiu is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fantacci zal de hoekschop nemen. Zahiu met een sublieme pass. Veturliðason heeft problemen om de bal te vangen. Veturliðason schiet op doel. Kvelbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 12:0

65e minuut.
Fantacci met een snelle inworp. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu passt de bal zonder na te denken. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 13:0

69e minuut.
Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantacci geeft een lange en hoge pass. Podbrożny kan de bal niet met de borst controleren. Veturliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Veturliðason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bolek kopt de bal weg. Arioldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arioldo geeft een lange en hoge pass. Podbrożny bereikt de bal nog maar net als eerste. Veturliðason onderschept slim de pass. Paal! Veturliðason controleert de bal met de borst. Veturliðason bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Brno - fiat tym 14:0

77e minuut.
Arioldo geeft de bal voor. Zahiu controleert de bal met de borst. Krpenský is nu in balbezit. Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fantacci rent richting de bal. Fantacci passt de bal met de wreef. Zahiu met een sublieme pass. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fantacci passt de bal met de wreef. Daar is Zahiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahiu passt de bal met de wreef. Fantacci is nu in balbezit. Fantacci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Brno 23%, fiat tym 77%.
Isotopes Brno - fiat tym 14:0