Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KRÓL POWRACA Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3473
KRÓL POWRACA Juventus Dąbrowa Górnicza
torpeda Tactiek 5-3-2 Test
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 58.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Tomalczyk passt de bal zonder na te denken. Paludi is nu in balbezit. Paludi speelt de bal door. Melisz is nu in balbezit. Melisz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kátay kopt de bal weg. Cerquetti geeft de bal voor. Daar is Kátay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Comănescu is nu in balbezit. Comănescu geeft een lange en hoge pass. Kędzior rent richting de bal. Kędzior passt de bal met de wreef. Mavrocordat geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Linoxylakis rent richting de bal. Linoxylakis probeert naar een medespeler te passen. Baldero rent richting de bal. Baldero haalt uit met een fantastische trap. Boncio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Juventus Dąbrowa Górnicza 1:0

7e minuut.
Daar is Comănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comănescu geeft de bal voor. Bastl probeert naar een medespeler te passen. Baldero rent richting de bal. Baldero draait met de bal, schiet en ... Boncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kátay kopt de bal weg. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Opriţa kopt de bal weg. Paludi geeft een hoge lob. Buganza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melisz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRÓL POWRACA - Juventus Dąbrowa Górnicza 1:1

25e minuut.
Bastl probeert naar een medespeler te passen. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński draait met de bal, schiet en ... Boncio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Juventus Dąbrowa Górnicza 2:1

38e minuut.
Paludi is nu in balbezit. Comănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Comănescu passt de bal zonder na te denken. Baldero rent richting de bal. Baldero draait met de bal, schiet en ... Boncio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRÓL POWRACA 45%, Juventus Dąbrowa Górnicza 55%.
KRÓL POWRACA - Juventus Dąbrowa Górnicza 2:1

48e minuut.
Cerquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerquetti passt de bal in één keer door. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk geeft de bal voor. Melisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRÓL POWRACA - Juventus Dąbrowa Górnicza 2:2

50e minuut.
Trudnos speelt de bal door. Cerquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerquetti passt de bal zonder na te denken. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Sosnowski bokst de bal weg.

61e minuut.
Bastl passt de bal zonder na te denken. Tosiński rent richting de bal. Trudnos maakt een afschuwelijke overtreding. Trudnos krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Paludi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tomalczyk de bal. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Melisz rent richting de bal. Melisz schiet op doel. Sosnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kędzior rent richting de bal. Kędzior passt de bal zonder na te denken. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janek onderschept slim de pass. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kastorianos geeft een hoge lob. Paludi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paludi speelt de bal door. Melisz heeft problemen om de bal te vangen. Melisz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cerquetti is nu in balbezit. Cerquetti passt de bal zonder na te denken. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Buganza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bastl met een sublieme pass. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat passt de bal in één keer door. Baldero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldero draait met de bal, schiet en ... Boncio bokst de bal weg.

86e minuut.
Janek is nu in balbezit. Janek geeft de bal voor. Tosiński is nu in balbezit. Tosiński schiet op doel. Boncio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KRÓL POWRACA - Juventus Dąbrowa Górnicza 3:2

87e minuut.
Klungelig pakt Buganza de bal. Baldero onderschept slim de pass. Tosiński rent richting de bal. Baldero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRÓL POWRACA 51%, Juventus Dąbrowa Górnicza 49%.
KRÓL POWRACA - Juventus Dąbrowa Górnicza 3:2