Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Gdynia Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7513
FC Gdynia Fc Będzin
atak2+1 Tactiek dejv
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 58.2
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


10e minuut.
Gibson kopt de bal weg. García Argüelles probeert naar een medespeler te passen. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Fc Będzin 0:1

21e minuut.
Pizzato rent richting de bal. Pizzato passt de bal in één keer door. Vignazia speelt de bal door. Theodorogiannis is nu in balbezit. Theodorogiannis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Fc Będzin 0:2

23e minuut.
Pasquet speelt de bal door. Pizzato controleert de bal met de borst. Pizzato speelt de bal door. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Theodorogiannis rent richting de bal. Milagreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzato probeert naar een medespeler te passen. Gibson rent richting de bal. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzato passt de bal in één keer door. Medonho speelt de bal door. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Milagreiro kopt de bal weg. Medonho rent richting de bal. Medonho geeft de bal voor. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ... Pasquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bianco is nu in balbezit. Grzelak onderschept slim de pass. Bianco speelt de bal door. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Fc Będzin 0:3

37e minuut.
Bianco geeft de bal voor. Łakomiec kopt de bal weg. Klungelig pakt Protazy de bal. Theodorogiannis rent richting de bal. Theodorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Fc Będzin 0:4

40e minuut.
Theodorogiannis rent richting de bal. Theodorogiannis passt de bal zonder na te denken. Pizzato met een sublieme pass. Gibson is nu in balbezit. Gibson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Fc Będzin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 72%, Fc Będzin 28%.
FC Gdynia - Fc Będzin 0:5

49e minuut.
Pizzato rent richting de bal. Pizzato passt de bal met de wreef. Medonho heeft problemen om de bal te vangen. Medonho geeft een hoge lob. Theodorogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Fc Będzin 0:6

55e minuut.
Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru geeft een lange en hoge pass. Wujków kopt de bal weg. García Argüelles is nu in balbezit. García Argüelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pizzato geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson schiet op doel. Pasquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Fc Będzin 0:7

71e minuut.
Vignazia passt de bal zonder na te denken. Theodorogiannis is nu in balbezit. Theodorogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Theodorogiannis schiet op doel. Pasquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Fc Będzin 0:8

76e minuut.
Protazy onderschept slim de pass. Vignazia verovert de bal door een tackle van achteren. Vignazia geeft een hoge lob. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. García Argüelles geeft een hoge lob. Gibson krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru geeft de bal voor. Medonho kopt de bal weg. Gibson is nu in balbezit. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Fc Będzin 0:9

78e minuut.
García Argüelles geeft een hoge lob. Gibson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pizzato speelt de bal door. Theodorogiannis rent richting de bal. Theodorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pasquet trapt de bal weg van het doel. García Argüelles speelt de bal door. Theodorogiannis is nu in balbezit. Theodorogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş passt de bal met de wreef. Bianco geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Theodorogiannis de bal onder controle te krijgen. Theodorogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vignazia probeert de bal aan de voet te houden. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş passt de bal in één keer door. Pancu rent richting de bal. Pancu haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 62%, Fc Będzin 38%.
FC Gdynia - Fc Będzin 0:9