Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 00:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Cloud 9
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
PARADISE UTD Hapoel Jerusalem
442dm2 2.0 Tactiek 4th_July
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 70.7
solid Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


10e minuut.
Daar is Sundfors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunyovszky geeft een hoge lob. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Denneboom zal de hoekschop nemen. Buyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hames speelt de bal door. Vahava rent richting de bal. Vahava geeft een hoge lob. Qasımoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 0:1

18e minuut.
Menashe rent richting de bal. Menashe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaufmann de bal. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Adamopoulos passt de bal in één keer door. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky passt de bal zonder na te denken. Denneboom is nu in balbezit. Denneboom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Domínguez Sanguino rent richting de bal. Wilkinson onderschept slim de pass. Wilkinson met een sublieme pass. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Qasımoğlu de bal. Qasımoğlu passt de bal in één keer door. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
McGlone met een sublieme pass. Sunyovszky speelt de bal door. Vahava is nu in balbezit. Vahava geeft een lange en hoge pass. Hames springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 0:2

35e minuut.
Bachleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu begaat een overtreding. Bachleda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bachleda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hames kopt de bal weg. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu schiet op doel. Luźny bokst de bal weg.

36e minuut.
Hames is nu in balbezit. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava speelt de bal door. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Domínguez Sanguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Sanguino passt de bal zonder na te denken. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Buyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 1:2

44e minuut.
Vahava geeft de bal voor. Domínguez Sanguino geeft de bal voor. Altınat rent richting de bal. Stănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stănescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARADISE UTD 72%, Hapoel Jerusalem 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 2:2

50e minuut.
Adamopoulos onderschept slim de pass. Adamopoulos met een sublieme pass. Čučaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučaga geeft de bal voor. Qasımoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Denneboom verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Denneboom de bal. Denneboom probeert naar een medespeler te passen. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Buyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Menashe onderschept slim de pass. Menashe passt de bal zonder na te denken. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Vahava geeft de bal voor. Hames kopt de bal weg. Kaufmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 2:3

58e minuut.
Denneboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom probeert naar een medespeler te passen. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Buyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 3:3

67e minuut.
Sundfors met een sublieme pass. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava geeft een hoge lob. Qasımoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 3:4

74e minuut.
Altınat speelt de bal door. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava speelt de bal door. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Adamopoulos rent richting de bal. Altınat met een sublieme pass. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames haalt uit met een fantastische trap. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARADISE UTD 77%, Hapoel Jerusalem 23%.
PARADISE UTD - Hapoel Jerusalem 3:5