Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dream Team Mariana Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2114
Dream Team Mariana Leśnik Kliniska
433 2017 Tactiek atak
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.3 gemiddelde waardering 39.2
adequate Schieten excellent
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


12e minuut.
Orczyk speelt de bal door. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Werle krijgt een gele kaart. Škréta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lukanov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Canache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Sobiech met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Pessot de bal onder controle te krijgen. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - Leśnik Kliniska 0:1

22e minuut.
Dojaś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lukanov de bal. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech schiet op doel. Canache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - Leśnik Kliniska 0:2

27e minuut.
Płatek is nu in balbezit. Płatek geeft de bal voor. White probeert de bal aan de voet te houden. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Škréta is nu in balbezit. Škréta met een sublieme pass. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - Leśnik Kliniska 0:3

41e minuut.
Dojaś rent richting de bal. Dojaś met een sublieme pass. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov rent richting de bal. Lukanov schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 47%, Leśnik Kliniska 53%.
Dream Team Mariana - Leśnik Kliniska 0:3

49e minuut.
Werle passt de bal zonder na te denken. Rico rent richting de bal. Rico passt de bal in één keer door. Servos rent richting de bal. Servos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lukanov rent richting de bal. White is nu in balbezit. Sobiech verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov schiet op doel. Canache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta passt de bal met de wreef. Lukanov heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - Leśnik Kliniska 0:4

62e minuut.
Materski probeert de bal met de borst te controleren. Płatek is nu in balbezit. Płatek passt de bal zonder na te denken. Škréta rent richting de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Canache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Tamulski geeft een hoge lob. Sobiech rent richting de bal. Sobiech met een sublieme pass. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov draait met de bal, schiet en ... Canache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lenk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Na een snelle pass probeert Dojaś de bal onder controle te krijgen. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - Leśnik Kliniska 0:5

71e minuut.
Ossowski geeft de bal voor. White bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiech probeert de bal met de borst te controleren. Sobiech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sobek is nu in balbezit. Sobek geeft de bal voor. Sobiech rent richting de bal. Sobiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - Leśnik Kliniska 0:6

88e minuut.
Orczyk geeft de bal voor. White probeert de bal aan de voet te houden. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech schiet op doel. Canache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - Leśnik Kliniska 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 66%, Leśnik Kliniska 34%.
Dream Team Mariana - Leśnik Kliniska 0:7