Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Goleo FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4577
Goleo FC Cusco F.C.
Perú Tactiek 532 Bandas
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56.9 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Barrera passt de bal in één keer door. Chiarini rent richting de bal. Chiarini passt de bal met de wreef. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Tjessem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Bortolus speelt de bal door. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud verovert de bal door een tackle van achteren. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Tjessem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrera met de inworp. Chiarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarini geeft de bal voor. Chalbaud maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Cusco F.C. 0:1

16e minuut.
Saini rent richting de bal. Saini passt de bal met de wreef. Mizia is nu in balbezit. Mizia geeft een lange en hoge pass. Iznaga maakt een snoekduik en kopt de bal. Redondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Faltoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goleo FC - Cusco F.C. 1:1

19e minuut.
Bortolus met een sublieme pass. Saini rent richting de bal. Saini probeert naar een medespeler te passen. Iznaga rent richting de bal. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Saini is nu in balbezit. Saini probeert naar een medespeler te passen. Mizia rent richting de bal. Mizia geeft een hoge lob. Iznaga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Castañeda passt de bal met de wreef. Chalbaud probeert naar een medespeler te passen. Pareja is nu in balbezit. Agüero onderschept slim de pass. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Tjessem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac geeft een hoge lob. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Cusco F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleo FC 58%, Cusco F.C. 42%.
Goleo FC - Cusco F.C. 2:1

48e minuut.
Bortolus speelt de bal door. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia geeft een hoge lob. Faltoso onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Cusco F.C. 3:1

49e minuut.
Castañeda speelt de bal door. Mizia rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mizia zal de hoekschop nemen. Radin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Bortolus de bal. Rubio geeft de bal voor. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. Tjessem probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

57e minuut.
Saini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mizia de bal. Mizia passt de bal in één keer door. Radin heeft problemen om de bal te vangen. Radin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Saini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polok komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mizia probeert naar een medespeler te passen. Radin rent richting de bal. Carniceiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin onderschept slim de pass. Radin haalt uit met een fantastische trap. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Faltoso geeft een lange en hoge pass. Chalbaud heeft problemen om de bal te vangen. Roegiers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chalbaud moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chalbaud kan niet meer verder spelen. Diabol komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bortolus met een sublieme pass. Mizia rent richting de bal. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ... Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Lipski de bal. Diabol rent richting de bal. Lipski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lipski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bortolus is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bortolus met een snelle inworp. Mizia rent richting de bal. Mizia geeft een lange en hoge pass. Redondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Diabol onderschept slim de pass. Diabol speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Tjessem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Cusco F.C. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleo FC 42%, Cusco F.C. 58%.
Goleo FC - Cusco F.C. 3:2