Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Twoja Stara Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Furya Universitatea Cluj-Napoca
ofens nowa v1 Tactiek U 523
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 11
59.8 gemiddelde waardering 60.3
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Macharski speelt de bal door. Rybszleger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mądzielewski. Mądzielewski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dobrescu met een sublieme pass. Mądzielewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zamfir kopt de bal weg. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gioga geeft de bal voor. Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. Coranga rent richting de bal. Coranga schiet op doel. Czyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Universitatea Cluj-Napoca 1:0

31e minuut.
Móczár speelt de bal door. Szymczykiewicz is nu in balbezit. Sruthi onderschept slim de pass. Sruthi geeft de bal voor. Mowlik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furya - Universitatea Cluj-Napoca 1:1

34e minuut.
Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu onderschept slim de pass. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 39%, Universitatea Cluj-Napoca 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furya - Universitatea Cluj-Napoca 1:1

48e minuut.
Coranga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Czyż neemt vlug de vrije trap. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. Phadnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Universitatea Cluj-Napoca 1:2

50e minuut.
Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata passt de bal in één keer door. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mądzielewski onderschept slim de pass. Daar is Mądzielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macharski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macharski krijgt een gele kaart. Mądzielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hirata neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Phadnis bokst de bal weg. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Phadnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár passt de bal met de wreef. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furya - Universitatea Cluj-Napoca 2:2

60e minuut.
Ronaldo geeft een hoge lob. Zamfir rent richting de bal. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Phadnis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Universitatea Cluj-Napoca 2:3

68e minuut.
Mądzielewski met een sublieme pass. Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Universitatea Cluj-Napoca 2:4

72e minuut.
Szymczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sukatmaz speelt de bal door. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mądzielewski is nu in balbezit. Rybszleger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mądzielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mądzielewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szymczykiewicz rent richting de bal. Hirata onderschept slim de pass. Hirata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szymczykiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Sruthi met een snelle inworp. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski passt de bal met de wreef. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger passt de bal in één keer door. Marin geeft een lange en hoge pass. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel. Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czyż trapt de bal weg. Dobrescu heeft problemen om de bal te vangen. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mądzielewski is nu in balbezit. Met opzet legt Umić zijn tegenspeler op de grond. Mądzielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ronaldo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zamfir kopt de bal weg. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 59%, Universitatea Cluj-Napoca 41%.
Furya - Universitatea Cluj-Napoca 2:4