Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 18:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Regie
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Sportul Studentesc Outbreakers
SpaRtanii Tactiek test19
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 6
74.1 gemiddelde waardering 63.3
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Ciorbea passt de bal met de wreef. Baltanov met een sublieme pass. Yotov probeert naar een medespeler te passen. Sabău is nu in balbezit. Sabău haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Fibich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fibich passt de bal met de wreef. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Outbreakers 1:0

19e minuut.
Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu rent richting de bal. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Outbreakers 2:0

26e minuut.
Lynch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dawidziuk komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bologna passt de bal met de wreef. Waters rent richting de bal. Waters speelt de bal door. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Outbreakers 3:0

34e minuut.
Inworp. Łącki met een snelle inworp. Yotov is nu in balbezit. Yotov geeft een lange en hoge pass. Dereszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Stanishev onderschept slim de pass. Stanishev geeft de bal voor. Sabău rent richting de bal. Sabău draait met de bal, schiet en ... Tomajko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Outbreakers 3:1

40e minuut.
Ciorbea speelt de bal door. Łącki probeert naar een medespeler te passen. Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz schiet op doel. Tomajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Outbreakers 3:2

42e minuut.
Baltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Baltanov geeft de bal voor. Klungelig pakt Bernharðsson de bal. Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 58%, Outbreakers 42%.
Sportul Studentesc - Outbreakers 3:2

46e minuut.
Ciorbea geeft een hoge lob. Fibich kopt de bal weg. Mai Trần geeft een hoge lob. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dovidavičius geeft een hoge lob. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Urumov zijn tegenspeler op de grond. Urumov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Ostinov rent richting de bal. Stewart is nu in balbezit. Stewart probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waters rent richting de bal. Waters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Waters speelt de bal door. Nuţiu is nu in balbezit. Stanishev verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Campos bokst de bal weg.

63e minuut.
Bologna probeert naar een medespeler te passen. Waters is nu in balbezit. Waters met een sublieme pass. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Waters rent richting de bal. Waters probeert naar een medespeler te passen. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Outbreakers 4:2

68e minuut.
Klungelig pakt Baltanov de bal. Nuţiu is nu in balbezit. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart schiet op doel. Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nuţiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Waters is nu in balbezit. Daar is Waters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waters probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Dawidziuk geeft de bal voor. Yotov kopt de bal weg. Sabău rent richting de bal. Dereszkiewicz rent richting de bal. Dereszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Baltanov rent richting de bal. Baltanov passt de bal met de wreef. Dereszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Outbreakers 4:3

84e minuut.
Waters is nu in balbezit. Waters probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 46%, Outbreakers 54%.
Sportul Studentesc - Outbreakers 4:3