Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Gladiatorss Athlone Town A.F.C.
skrzP Tactiek 5-3-2 MASTER - W
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
70 gemiddelde waardering 73.1
formidable Schieten incredible
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Bojenco geeft een lange en hoge pass. Godfred rent richting de bal. Drwal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godfred is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marcovecchio komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mutz geeft de bal voor. Kitapçı kopt de bal weg. Gerszberg geeft een lange en hoge pass. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Sancho bokst de bal weg.

15e minuut.
Słoma speelt de bal door. Paraviso rent richting de bal. Paraviso passt de bal met de wreef. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bojenco passt de bal zonder na te denken. Bilginer rent richting de bal. Bilginer passt de bal met de wreef. Godfred rent richting de bal. Godfred schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bilginer heeft problemen om de bal te vangen. Bilginer speelt de bal door. Paraviso geeft de bal voor. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bilginer passt de bal zonder na te denken. Bojenco heeft problemen om de bal te vangen. Bojenco passt de bal zonder na te denken. Godfred rent richting de bal. Godfred haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 0:1

28e minuut.
Gerszberg rent richting de bal. Słoma begaat een overtreding. Gerszberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Mutz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morales springt en kopt de bal. Sancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Słoma geeft een lange en hoge pass. Godfred kopt de bal weg. Bojenco is nu in balbezit. Bojenco geeft een lange en hoge pass. Godfred krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Magowski geeft de bal voor. Kitapçı kopt de bal weg. Sancho rent richting de bal. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 1:1

37e minuut.
Radusin onderschept slim de pass. Radusin passt de bal in één keer door. Bojenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojenco geeft een hoge lob. Godfred maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 1:2

43e minuut.
Paraviso passt de bal in één keer door. Choina onderschept slim de pass. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred schiet op doel. Aguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 1:3

45e minuut.
Marcovecchio speelt de bal door. Bilginer met een sublieme pass. Godfred is nu in balbezit. Godfred schiet op doel. Aguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 58%, Athlone Town A.F.C. 42%.
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 1:4

56e minuut.
Klungelig pakt Gerszberg de bal. Kitapçı is nu in balbezit. Radusin rent richting de bal. Morales onderschept slim de pass. Morales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Drwal controleert de bal met de borst. Godfred is nu in balbezit. Spaczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Godfred is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godfred kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 1:5

64e minuut.
Bojenco is nu in balbezit. Bojenco met een sublieme pass. Paraviso met een sublieme pass. Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio haalt uit met een fantastische trap. Aguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mutz speelt de bal door. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski passt de bal met de wreef. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ... Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kitapçı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 2:5

75e minuut.
Vinke geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio kopt de bal weg. Godfred rent richting de bal. Godfred draait met de bal, schiet en ... Aguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 67%, Athlone Town A.F.C. 33%.
Fc Gladiatorss - Athlone Town A.F.C. 2:6