Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 00:01
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: AEK Chios Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
AEK Chios Baltimore Arsenal FC
F Tactiek 442-Flat-3.1
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak is nu in balbezit. Cavalieri onderschept slim de pass. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. Gumier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Baltimore Arsenal FC 0:1

8e minuut.
Suwak met een snelle inworp. Suominen rent richting de bal. Cavalieri begaat een overtreding. Cavalieri krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Tejera passt de bal zonder na te denken. Marka rent richting de bal. Castell verovert de bal door een tackle van achteren. Gumier rent richting de bal. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gəncəli geeft de bal voor. Marka heeft problemen om de bal te vangen. Castell rent richting de bal. Castell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nemrava is nu in balbezit. Gumier onderschept slim de pass. Gumier met een sublieme pass. Castell rent richting de bal. Castell schiet op doel. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Castell rent richting de bal. Więckowski is nu in balbezit. Gumier verovert de bal door een tackle van achteren. Gumier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Baltimore Arsenal FC 0:2

30e minuut.
Daar is Rantakallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akalan onderschept slim de pass. Akalan passt de bal in één keer door. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Suominen passt de bal in één keer door. Rantakallio is nu in balbezit. Akalan geeft een lange en hoge pass. Castell is nu in balbezit. Castell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 51%, Baltimore Arsenal FC 49%.
AEK Chios - Baltimore Arsenal FC 0:2

51e minuut.
Cavalieri speelt de bal door. Marka is nu in balbezit. Castell verovert de bal door een tackle van achteren. Castell draait met de bal, schiet en ... Szymczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Baltimore Arsenal FC 0:3

53e minuut.
Narov rent richting de bal. Narov passt de bal in één keer door. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri geeft een hoge lob. Castell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Baltimore Arsenal FC 0:4

55e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Klungelig pakt Stroe de bal. Stroe geeft de bal voor. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel. Szymczak bokst de bal weg.

61e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Castell kopt de bal weg. Gumier is nu in balbezit. Daar is Gumier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Baltimore Arsenal FC 0:5

74e minuut.
Rantakallio controleert de bal met de borst. Akalan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Więckowski de bal. Castell is nu in balbezit. Castell draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 45%, Baltimore Arsenal FC 55%.
AEK Chios - Baltimore Arsenal FC 0:5