Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: The Noyes Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4568
The Noyes Herbapol Klęka SA
The Noyes Tactiek #Nemedio_SC
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 45.3
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Cissokho is nu in balbezit. Cissokho speelt de bal door. Eftimie rent richting de bal. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Samek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Herbapol Klęka SA 1:0

10e minuut.
Boiński passt de bal in één keer door. Cissokho is nu in balbezit. Cissokho passt de bal in één keer door. Eftimie rent richting de bal. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Herbapol Klęka SA 2:0

17e minuut.
Zeigbo passt de bal in één keer door. Saarivesi rent richting de bal. Saarivesi passt de bal in één keer door. Grande Sarda rent richting de bal. Grande Sarda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ives is nu in balbezit. Ives passt de bal zonder na te denken. Cissokho rent richting de bal. Cissokho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Della Valentina geeft een lange en hoge pass. Yılıkmaz rent richting de bal. Yılıkmaz geeft een hoge lob. Ives bereikt de bal nog maar net als eerste. Ives haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Inworp. Kolk met de inworp. Boiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiński geeft de bal voor. Ives krijgt zijn hoofd ertegen. Samek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kolk is nu in balbezit. Piasecki verovert de bal door een tackle van achteren. Piasecki met een sublieme pass. Boiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiński haalt uit met een fantastische trap. Samek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 31%, Herbapol Klęka SA 69%.
The Noyes - Herbapol Klęka SA 2:0

46e minuut.
Stančević komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cordbrünning geeft de bal voor. Kaćanski kopt de bal weg. Cissokho is nu in balbezit. Cissokho schiet op doel. Samek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Herbapol Klęka SA 3:0

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cissokho stond buitenspel. Pasławski komt het veld opgelopen. Daniec komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Kolk de bal onder controle te krijgen. Boiński speelt de bal door. Ives is nu in balbezit. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie draait met de bal, schiet en ... Samek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ives is nu in balbezit. Ives schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Herbapol Klęka SA 4:0

60e minuut.
Piasecki met een sublieme pass. Hojnoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılıkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yılıkmaz geeft een lange en hoge pass. Ives springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Sergiejew komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ives bereikt de bal nog maar net als eerste. Ives schiet op doel. Cissokho rent richting de bal. Cissokho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Herbapol Klęka SA 5:0

74e minuut.
Pasławski speelt de bal door. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk passt de bal met de wreef. Hojnoš rent richting de bal. Hojnoš geeft een lange en hoge pass. Valo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Anemodouras passt de bal met de wreef. Fuzileiro rent richting de bal. Cissokho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cissokho krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cissokho speelt de bal door. Fuzileiro verovert de bal door een tackle van achteren. Stančević probeert de bal met de borst te controleren. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anemodouras met een snelle inworp. Bharat met een sublieme pass. Kolk is nu in balbezit. Kolk draait met de bal, schiet en ... Samek bokst de bal weg. Eftimie rent richting de bal. Eftimie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 48%, Herbapol Klęka SA 52%.
The Noyes - Herbapol Klęka SA 5:0