Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:51
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: wtks agricola Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 324
wtks agricola PAT GC
Normal Tactiek 442TC
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 29.4
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Nam Sơn controleert de bal met de borst. Korfanty speelt de bal door. Nam Sơn geeft een hoge lob. Daar is Tuấn Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Hoàng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Grzywna de bal. Dhulster rent richting de bal. Dhulster geeft de bal voor. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Sielczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kryszak speelt de bal door. Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wziątka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szut de bal. Szut geeft de bal voor. Alexa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Anh Tùng met een sublieme pass. Dhulster rent richting de bal. Smolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulster onderschept slim de pass. Dhulster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng passt de bal met de wreef. Dhulster is nu in balbezit. Dhulster haalt uit met een fantastische trap. Sielczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - PAT GC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wtks agricola 51%, PAT GC 49%.
wtks agricola - PAT GC 0:1

46e minuut.
Dybula komt het veld opgelopen. Rędzina komt het veld opgelopen. Salik komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Jurasik geeft een lange en hoge pass. Maselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselli geeft een lange en hoge pass. Dhulster rent richting de bal. Dhulster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nam Sơn rent richting de bal. Wziątka onderschept slim de pass. Wziątka geeft een hoge lob. Daar is Kryszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryszak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Alexa met een harde bal richting middenveld. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng passt de bal in één keer door. Dhulster is nu in balbezit. Dhulster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - PAT GC 0:2

71e minuut.
Rędzina met een sublieme pass. Wziątka rent richting de bal. Wziątka probeert naar een medespeler te passen. Szary is nu in balbezit. Szary draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Troyano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wziątka heeft problemen om de bal te vangen. Wziątka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tuấn Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hoàng geeft de bal voor. Klungelig pakt Jurasik de bal. Dhulster onderschept slim de pass. Dhulster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vân Long speelt de bal door. Anh Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tùng geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Półćwiartek de bal onder controle te krijgen. Trung Hiệp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sielczak trapt de bal weg van het doel. Trung Hiệp kopt de bal weg. Dhulster probeert de bal aan de voet te houden. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... Sielczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Vân Long geeft een lange en hoge pass. Salik is nu in balbezit. Salik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuấn Hoàng de bal. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sielczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wtks agricola - PAT GC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wtks agricola 61%, PAT GC 39%.
wtks agricola - PAT GC 0:3