Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC COSMOS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5752
FC COSMOS Unia Lublin
5-3-2 Tactiek 1
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
50 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.2 gemiddelde waardering 41.4
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Vinček geeft de bal voor. Klungelig pakt Raczkowski de bal. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa haalt uit met een fantastische trap. Guibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 1:0

6e minuut.
Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa passt de bal met de wreef. Krauklis is nu in balbezit. Krauklis geeft de bal voor. Vinček springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Vinček draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Hoksa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Raczkowski geeft een hoge lob. Mota controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gabelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vinček rent richting de bal. Vinček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nadarkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gogola probeert de bal met de borst te controleren. Hoksa rent richting de bal. Hoksa draait met de bal, schiet en ... Guibin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Guibin met een harde bal richting middenveld. Gabelli kopt de bal weg. Hoksa rent richting de bal. Hoksa geeft een lange en hoge pass. Vinček maakt een snoekduik en kopt de bal. Guibin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pipiras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vinček is nu in balbezit. Vinček speelt de bal door. Klungelig pakt Hoksa de bal. Hoksa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gabelli kopt de bal weg. Hoksa rent richting de bal. Wright-Phillips rent richting de bal. Hoksa onderschept slim de pass. Hoksa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pipiras met een sublieme pass. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov is nu in balbezit. Vinček onderschept slim de pass. Vinček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Dumitrescu onderschept slim de pass. Dumitrescu geeft een hoge lob. Daar is Świderek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoksa rent richting de bal. Hoksa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pipiras probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Vinček is nu in balbezit. Vinček schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Hoksa kopt de bal weg. Klungelig pakt Krauklis de bal. Krauklis geeft een hoge lob. Hoksa probeert de bal met de borst te controleren. Hoksa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Waczków is nu in balbezit. Krauklis onderschept slim de pass. Krauklis passt de bal in één keer door. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa schiet op doel. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 2:0

38e minuut.
Vinček passt de bal met de wreef. Gabelli rent richting de bal. Gabelli speelt de bal door. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa schiet op doel. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoksa geeft de bal voor. Świderek met een sublieme pass. Daar is Gogola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gabelli kopt de bal weg. Vinček is nu in balbezit. Vinček geeft een lange en hoge pass. Hoksa rent richting de bal. Hoksa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Nadarkiewicz speelt de bal door. Daar is Vinček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COSMOS 14%, Unia Lublin 86%.
FC COSMOS - Unia Lublin 2:0

47e minuut.
Hoksa verovert de bal door een tackle van achteren. Hoksa passt de bal zonder na te denken. Vinček rent richting de bal. Vinček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 3:0

49e minuut.
Vinček is nu in balbezit. Vinček passt de bal zonder na te denken. Hoksa rent richting de bal. Hoksa schiet op doel. Guibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 4:0

52e minuut.
Gabelli passt de bal zonder na te denken. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Vinček rent richting de bal. Vinček haalt uit met een fantastische trap. Guibin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Gabelli speelt de bal door. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz speelt de bal door. Vinček rent richting de bal. Vinček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nadarkiewicz geeft de bal voor. Krauklis rent richting de bal. Krauklis geeft een lange en hoge pass. Hoksa springt en kopt de bal. Guibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 5:0

60e minuut.
Daar is Luna Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellberg speelt de bal door. Krauklis met een sublieme pass. Hoksa rent richting de bal. Hoksa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gabelli is nu in balbezit. Gabelli speelt de bal door. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 6:0

62e minuut.
Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoksa. Hoksa krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Krauklis rent richting de bal. Krauklis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hoksa de bal. Hoksa haalt uit met een fantastische trap. Guibin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 7:0

76e minuut.
Gabelli passt de bal met de wreef. Hoksa heeft problemen om de bal te vangen. Hoksa draait met de bal, schiet en ... Guibin probeert wanhopig de bal te grijpen. Gogola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 8:0

77e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Waczków is nu in balbezit. Waczków probeert naar een medespeler te passen. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dymkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gabelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gogola controleert de bal met de borst. Vinček rent richting de bal. Vinček draait met de bal, schiet en ... Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 9:0

84e minuut.
Pipiras verovert de bal door een tackle van achteren. Pipiras met een sublieme pass. Krauklis met een sublieme pass. Hoksa rent richting de bal. Hoksa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hoksa is nu in balbezit. Hoksa schiet op doel. Świderek probeert naar een medespeler te passen. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COSMOS - Unia Lublin 10:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadarkiewicz met een snelle inworp. Gabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabelli geeft de bal voor. Vinček krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček geeft een lange en hoge pass. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COSMOS 22%, Unia Lublin 78%.
FC COSMOS - Unia Lublin 10:0