Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ulubli_lodosa Diamantes Locos
3 del Tactiek YUBA
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
69.2 gemiddelde waardering 70
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Quondamangelomaria geeft de bal voor. Fresán is nu in balbezit. Martín Mozos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martín Mozos krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez geeft een hoge lob. Señor rent richting de bal. Señor haalt uit met een fantastische trap. Nonato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Señor rent richting de bal. Señor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - Diamantes Locos 1:0

15e minuut.
Quondamangelomaria met een sublieme pass. Karatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatzoglou geeft een hoge lob. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Varjonen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Karatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatzoglou passt de bal met de wreef. Bascuñana geeft de bal voor. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko schiet op doel. Varjonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bascuñana is nu in balbezit. Bascuñana passt de bal in één keer door. Fresán is nu in balbezit. Fresán schiet op doel. Varjonen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ulubli_lodosa - Diamantes Locos 1:1

27e minuut.
Fernández Veiras is nu in balbezit. Karatzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Karatzoglou met een sublieme pass. Fresán is nu in balbezit. Fresán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Rzeszutko is nu in balbezit. Pinter rent richting de bal. Rzeszutko begaat een overtreding. Rzeszutko krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Martín Mozos probeert naar een medespeler te passen. Tabar met een sublieme pass. Iuresean is nu in balbezit. Real verovert de bal door een tackle van achteren. Real schiet op doel. Nonato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Salaberry passt de bal zonder na te denken. Bascuñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascuñana probeert naar een medespeler te passen. Fresán is nu in balbezit. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Varjonen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Wieża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża speelt de bal door. Paoloni geeft een lange en hoge pass. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 55%, Diamantes Locos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ulubli_lodosa - Diamantes Locos 1:1

46e minuut.
Craia komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Quondamangelomaria passt de bal met de wreef. Craia is nu in balbezit. Craia passt de bal zonder na te denken. Fresán rent richting de bal. Fresán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Lucidi geeft de bal voor. Fernández Veiras kopt de bal weg. Salaberry heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Patola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Alamillos komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Craia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fresán rent richting de bal. Fresán schiet op doel. Varjonen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varjonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rzeszutko probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - Diamantes Locos 1:2

87e minuut.
Quondamangelomaria speelt de bal door. Karatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatzoglou passt de bal zonder na te denken. Fresán is nu in balbezit. Fresán draait met de bal, schiet en ... Varjonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rodriguez kan de bal niet met de borst controleren. Paoloni is nu in balbezit. Met opzet legt Tabar zijn tegenspeler op de grond. Tabar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 57%, Diamantes Locos 43%.
ulubli_lodosa - Diamantes Locos 1:2