Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fottiti Greg
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Manchester Ovest DACIADA
H.o.C. Tactiek IV.WW2
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
68.8 gemiddelde waardering 64.2
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Tormoud onderschept slim de pass. Tormoud geeft een lange en hoge pass. Wanke heeft problemen om de bal te vangen. Couton is nu in balbezit. Couton draait met de bal, schiet en ... Laurenza bokst de bal weg.

13e minuut.
Secară speelt de bal door. Geană is nu in balbezit. Geană passt de bal zonder na te denken. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu draait met de bal, schiet en ... Trondl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Siikala de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geană geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ene maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Siikala onderschept slim de pass. Siikala passt de bal zonder na te denken. Dragomirov is nu in balbezit. Dragomirov geeft een hoge lob. Couton maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Dobre geeft een lange en hoge pass. Viktorsson speelt de bal door. Dragomirov speelt de bal door. Feigenbutz is nu in balbezit. Feigenbutz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Ovest 51%, DACIADA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Ovest - DACIADA 0:0

55e minuut.
Ene probeert naar een medespeler te passen. Răducanu is nu in balbezit. Gagnidze is nu in balbezit. Răducanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răducanu draait met de bal, schiet en ... Trondl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Geană geeft de bal voor. Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Ene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Trondl met een harde bal richting middenveld. Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormoud onderschept slim de pass. Tormoud geeft de bal voor. Couton springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Pařík speelt de bal door. Quang Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thuận passt de bal zonder na te denken. Couton is nu in balbezit. Couton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Geană is nu in balbezit. Geană probeert naar een medespeler te passen. Schepers verovert de bal door een tackle van achteren. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dragomirov rent richting de bal. Dragomirov passt de bal zonder na te denken. Quang Thuận heeft problemen om de bal te vangen. Quang Thuận draait met de bal, schiet en ... Wanke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pařík verovert de bal door een tackle van achteren. Pařík probeert naar een medespeler te passen. Dragomirov speelt de bal door. Tormoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormoud geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Răducanu is nu in balbezit. Gagnidze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răducanu. Răducanu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Couton kopt de bal weg. Quang Thuận is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecu. Quang Thuận moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Quang Thuận kan niet meer verder spelen. Rezner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Ovest 50%, DACIADA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Ovest - DACIADA 0:0