Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 01:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Barrett FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Barrett FC Sara goza
MEC T Tactiek dghjkl
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Hamerník is nu in balbezit. Hamerník passt de bal in één keer door. Longstaff onderschept slim de pass. Nantes is nu in balbezit. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Manfrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Champagne neemt vlug de vrije trap. Hamerník rent richting de bal. Lindblad is nu in balbezit. Hamerník verovert de bal door een tackle van achteren. Hamerník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

13e minuut.
abbati met de inworp. Bondarciuc is nu in balbezit. Champagne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bondarciuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Myszor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

16e minuut.
Nantes kopt de bal weg. Longstaff probeert de bal aan de voet te houden. Hamerník rent richting de bal. Hamerník schiet op doel. Manfrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Sara goza 1:0

19e minuut.
Watts is nu in balbezit. Watts geeft de bal voor. Nantes is nu in balbezit. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Manfrini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano passt de bal zonder na te denken. Altamirano is nu in balbezit. Bondarciuc onderschept slim de pass. Bondarciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Myszor rent richting de bal. Żebro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Myszor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myszor legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Merisalo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Longstaff geeft een hoge lob. Inworp. Watts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Nantes is nu in balbezit. Nantes passt de bal in één keer door. Bondarciuc is nu in balbezit. Bondarciuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bondarciuc rent richting de bal. Bondarciuc speelt de bal door. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 48%, Sara goza 52%.
Barrett FC - Sara goza 1:0

49e minuut.
Żebro probeert de bal met de borst te controleren. Żebro speelt de bal door. Nantes is nu in balbezit. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Manfrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Sara goza 2:0

54e minuut.
Żebro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Öykün komt het veld opgelopen. Kekić met een snelle inworp. Nantes is nu in balbezit. Nantes draait met de bal, schiet en ... Manfrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Sara goza 3:0

62e minuut.
Bondarciuc controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Staszewski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Altamirano geeft een lange en hoge pass. Hamerník kopt de bal weg. Nantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Sara goza 4:0

75e minuut.
Inworp. Zastříkal komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar met een sublieme pass. Myszor rent richting de bal. Myszor draait met de bal, schiet en ... Merisalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lindblad geeft de bal voor. Zastříkal heeft problemen om de bal te vangen. Zastříkal passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano geeft een lange en hoge pass. Merisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Öykün probeert de bal met de borst te controleren. Öykün geeft de bal voor. Nantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantes schiet op doel. Manfrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Sara goza 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 54%, Sara goza 46%.
Barrett FC - Sara goza 5:0