Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Banimex Central Court
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6723
Blant Banimex Będzin Zagaje Gdów
444 Tactiek moja nowa t
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 53.6
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen uitstekend


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andronic zal de hoekschop nemen. Banach kan de bal niet met de borst controleren. Bandarovich geeft een lange en hoge pass. Mahecha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Zagaje Gdów 0:1

8e minuut.
Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tooming is nu in balbezit. Tooming met een sublieme pass. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Haiqiang geeft de bal voor. Klungelig pakt Mahecha de bal. Tooming rent richting de bal. Tooming schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Bandarovich de bal. Bandarovich speelt de bal door. Tooming speelt de bal door. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Boca is nu in balbezit. Boca speelt de bal door. Bandarovich rent richting de bal. Bandarovich geeft een hoge lob. Mahecha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Zagaje Gdów 0:2

30e minuut.
Tooming is nu in balbezit. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... Radzimski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mikołajczuk de bal. Mikołajczuk kopt de bal weg. Kaczmarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Amersberger is nu in balbezit. Tooming onderschept slim de pass. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 62%, Zagaje Gdów 38%.
Blant Banimex Będzin - Zagaje Gdów 0:2

46e minuut.
Masztak komt het veld opgelopen. Niedbalski komt het veld opgelopen. Shovkovskiy komt het veld opgelopen. Kamallı komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sordyl rent richting de bal. Sordyl geeft een lange en hoge pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mahecha de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mahecha passt de bal zonder na te denken. Andronic rent richting de bal. Andronic passt de bal zonder na te denken. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Zagaje Gdów 0:3

53e minuut.
Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Tooming rent richting de bal. Tooming passt de bal met de wreef. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tooming is nu in balbezit. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Zagaje Gdów 0:4

63e minuut.
Sordyl onderschept slim de pass. Sordyl passt de bal in één keer door. Mahecha rent richting de bal. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Zagaje Gdów 0:5

64e minuut.
Daar is Baghumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghumyan begaat een overtreding. Baghumyan krijgt een gele kaart. Boca raakt geblesseerd tijdens het duel. Boca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Zagaje Gdów 0:6

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuziak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Masztak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Amersberger heeft problemen om de bal te vangen. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming speelt de bal door. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikołajczuk geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kaczmarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Mahecha is nu in balbezit. Paal! Mahecha is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca geeft de bal voor. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Zagaje Gdów 0:7

89e minuut.
Doeltrap. Kaczmarczyk trapt de bal weg van het doel. Boca kopt de bal weg. Daar is Mahecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha schiet op doel. Kaczmarczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 64%, Zagaje Gdów 36%.
Blant Banimex Będzin - Zagaje Gdów 0:7