Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS Preczów Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6777
KS Preczów F.C LG Lisia Góra
skrzydeła2 Tactiek d
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 41.8
slecht Schieten goed
goed Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


9e minuut.
Marabelli geeft een lange en hoge pass. Morán is nu in balbezit. Morán geeft een lange en hoge pass. Ciminian is nu in balbezit. Ciminian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Stewart de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamski. Stewart raakt geblesseerd tijdens het duel. Stewart zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valverde maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pletosu de bal. Pletosu schiet op doel. D`Amico bokst de bal weg.

21e minuut.
Fafik speelt de bal door. Gronek probeert naar een medespeler te passen. Ciminian is nu in balbezit. Ciminian schiet op doel. Vidić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - F.C LG Lisia Góra 0:1

22e minuut.
Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño geeft een hoge lob. Urbaniczky kopt de bal weg. Morán rent richting de bal. Morán geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak geeft een hoge lob. Polonez verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Limones de bal. Limones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Polonez rent richting de bal. Polonez geeft de bal voor. Ciminian heeft problemen om de bal te vangen. Ciminian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - F.C LG Lisia Góra 0:2

44e minuut.
Vidić trapt de bal weg. Adamski rent richting de bal. Petričec begaat een overtreding. Petričec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 54%, F.C LG Lisia Góra 46%.
KS Preczów - F.C LG Lisia Góra 0:2

46e minuut.
Paciulli komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petričec onderschept slim de pass. Petričec passt de bal in één keer door. Stewart is nu in balbezit. Stewart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Grzanka passt de bal in één keer door. Urbaniczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Morán met een sublieme pass. Limones is nu in balbezit. Gronek geeft een lange en hoge pass. Ciminian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciminian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cedeño probeert de bal aan de voet te houden. Kacperzak met een sublieme pass. Ciminian is nu in balbezit. Ciminian schiet op doel. Paciulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Petričec rent richting de bal. Petričec passt de bal zonder na te denken. Urbaniczky rent richting de bal. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde haalt uit met een fantastische trap. D`Amico bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Pletosu met een snelle inworp. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. D`Amico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Urbaniczky geeft de bal voor. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán speelt de bal door. Limones is nu in balbezit. Limones schiet op doel. Paciulli bokst de bal weg.

71e minuut.
Paciulli geeft een hoge lob. Inworp. Morán met een snelle inworp. Ciminian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciminian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Fafik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petričec geeft een lange en hoge pass. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - F.C LG Lisia Góra 1:2

74e minuut.
Gronek passt de bal in één keer door. Limones bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Limones raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Limones kan niet meer verder spelen. Paszulewicz komt het veld opgelopen. Ciminian zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paciulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - F.C LG Lisia Góra 1:3

75e minuut.
Grzanka met een sublieme pass. Polonez heeft problemen om de bal te vangen. Paszulewicz is nu in balbezit. Paszulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - F.C LG Lisia Góra 1:4

76e minuut.
Ciminian is nu in balbezit. Ciminian passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paszulewicz de bal. Paszulewicz schiet op doel. Paciulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - F.C LG Lisia Góra 1:5

85e minuut.
Marabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik geeft de bal voor. Paszulewicz is nu in balbezit. Paszulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kacperzak met de inworp. Gronek probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Paszulewicz rent richting de bal. Paszulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 58%, F.C LG Lisia Góra 42%.
KS Preczów - F.C LG Lisia Góra 1:5