Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Przetycz Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3760
FC Przetycz Reduta Bisztynek
Becir Tactiek ania
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
45 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 38.7
briljant Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ciucă rent richting de bal. Włodarz onderschept slim de pass. Birkantas onderschept slim de pass. Birkantas draait met de bal, schiet en ... Derka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 1:0

9e minuut.
Redondo met een sublieme pass. Seaman is nu in balbezit. Seaman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tautschnig de bal onder controle te krijgen. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Buscan passt de bal met de wreef. Ciepły geeft een lange en hoge pass. Rucki heeft problemen om de bal te vangen. Birkantas is nu in balbezit. Birkantas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tautschnig geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciepły met de inworp. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas geeft een hoge lob. Derka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Chudala kopt de bal weg. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk onderschept slim de pass. Birkantas verovert de bal door een tackle van achteren. Birkantas draait met de bal, schiet en ... Derka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buscan maakt een snoekduik en kopt de bal. Derka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tautschnig de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 2:0

17e minuut.
Inworp. Seaman met de inworp. Birkantas is nu in balbezit. Birkantas geeft een lange en hoge pass. Buscan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lejnert geeft de bal voor. Buscan rent richting de bal. Tautschnig is nu in balbezit. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan draait met de bal, schiet en ... Derka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Derka bokst de bal weg.

24e minuut.
Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Seaman met een sublieme pass. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 3:0

25e minuut.
Daar is Winiarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan passt de bal zonder na te denken. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Derka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Birkantas verovert de bal door een tackle van achteren. Birkantas probeert naar een medespeler te passen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Derka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 4:0

29e minuut.
Ciepły zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas met een sublieme pass. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 5:0

34e minuut.
Lausund met de inworp. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas passt de bal in één keer door. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włodarz begaat een overtreding. Ciucă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seaman met een snel genomen vrije trap. Buscan rent richting de bal. Buscan schiet op doel. Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buscan rent richting de bal. Paal! Buscan maakt een snoekduik en kopt de bal. Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buscan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Redondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Buscan de bal. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan onderschept slim de pass. Buscan haalt uit met een fantastische trap. Derka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Redondo met een sublieme pass. Ciepły speelt de bal door. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Seaman met een sublieme pass. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă passt de bal in één keer door. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Tautschnig geeft de bal voor. Inworp. Ciepły met de inworp. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ciucă krijgt zijn hoofd ertegen. Derka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 6:0

45e minuut.
Seaman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birkantas rent richting de bal. Birkantas passt de bal in één keer door. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... Derka bokst de bal weg.

45e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Buscan passt de bal met de wreef. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Derka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 23%, Reduta Bisztynek 77%.
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 6:0

46e minuut.
Papuga passt de bal zonder na te denken. Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan onderschept slim de pass. Buscan schiet op doel. Derka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Seaman kopt de bal weg. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă met een sublieme pass. Buscan rent richting de bal. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Seaman speelt de bal door. Konarski probeert naar een medespeler te passen. Tautschnig probeert naar een medespeler te passen. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... Derka bokst de bal weg.

54e minuut.
Chudala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciepły zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Włodarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan is nu in balbezit. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wilczyk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Chudala geeft een lange en hoge pass. Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft een hoge lob. Ciucă maakt een snoekduik en kopt de bal. Derka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 7:0

62e minuut.
Tautschnig kopt de bal weg. Birkantas is nu in balbezit. Włodarz rent richting de bal. Birkantas verovert de bal door een tackle van achteren. Birkantas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki geeft een hoge lob. Redondo met een sublieme pass. Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucă schiet op doel. Derka bokst de bal weg.

66e minuut.
Włodarz heeft problemen om de bal te vangen. Konarski speelt de bal door. Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... Derka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ciucă passt de bal zonder na te denken. Birkantas is nu in balbezit. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap. Derka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 8:0

71e minuut.
Redondo speelt de bal door. Seaman heeft problemen om de bal te vangen. Seaman probeert naar een medespeler te passen. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chudala verovert de bal door een tackle van achteren. Birkantas verovert de bal door een tackle van achteren. Birkantas passt de bal in één keer door. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 9:0

78e minuut.
Winiarek heeft problemen om de bal te vangen. Buscan onderschept slim de pass. Buscan passt de bal in één keer door. Ciucă rent richting de bal. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Redondo is nu in balbezit. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman geeft de bal voor. Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kukucz rent richting de bal. Kukucz passt de bal zonder na te denken. Seaman met een sublieme pass. Ciucă rent richting de bal. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 23%, Reduta Bisztynek 77%.
FC Przetycz - Reduta Bisztynek 9:0