Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Inter-ENA Fagaras C.F.FERDINAND
523 Tactiek 532
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 41.3
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Amstel passt de bal in één keer door. Daar is Żółw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żółw passt de bal in één keer door. Razim rent richting de bal. Razim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - C.F.FERDINAND 1:0

13e minuut.
Tagmatarchis probeert naar een medespeler te passen. Żółw geeft de bal voor. Klungelig pakt Verola de bal. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Verola is nu in balbezit. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru geeft een lange en hoge pass. Razim springt en kopt de bal. Tagmatarchis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - C.F.FERDINAND 2:0

29e minuut.
Sočejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sočejevas geeft een lange en hoge pass. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Tagmatarchis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fournarakis rent richting de bal. Fournarakis geeft de bal voor. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak geeft een lange en hoge pass. Razim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ramallo met een sublieme pass. Gutiérrez Robles rent richting de bal. Gutiérrez Robles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Butcaru de bal. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Tagmatarchis bokst de bal weg.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Razim stond buitenspel. Mordak komt het veld opgelopen. Exousidis komt het veld opgelopen. Matak komt het veld opgelopen. Iţic komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 36%, C.F.FERDINAND 64%.
Inter-ENA Fagaras - C.F.FERDINAND 2:0

46e minuut.
Goszczyński komt het veld opgelopen. Kisieliński komt het veld opgelopen. Leszczyński komt het veld opgelopen. Baveyan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Razim. Goede buitenspelval van de verdediging. Hawryszczak neemt vlug de vrije trap. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński schiet op doel. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - C.F.FERDINAND 2:1

74e minuut.
Iţic onderschept slim de pass. Iţic geeft een lange en hoge pass. Exousidis rent richting de bal. Exousidis haalt uit met een fantastische trap. Tagmatarchis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - C.F.FERDINAND 3:1

76e minuut.
Hawryszczak met een sublieme pass. Repupilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Repupilli passt de bal in één keer door. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Repupilli is nu in balbezit. Repupilli passt de bal zonder na te denken. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Ramallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razim rent richting de bal. Exousidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Exousidis haalt uit met een fantastische trap. Tagmatarchis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - C.F.FERDINAND 4:1

84e minuut.
Kajdas is nu in balbezit. Kajdas passt de bal in één keer door. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mvila de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Iţic rent richting de bal. Iţic geeft een hoge lob. Exousidis is nu in balbezit. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ... Tagmatarchis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mordak neemt de hoekschop. Exousidis kopt de bal weg. Tagmatarchis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 50%, C.F.FERDINAND 50%.
Inter-ENA Fagaras - C.F.FERDINAND 4:1