Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Speedy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
FC Speedy Gonzales FC Lokomotiv Raduń Wałcz
st3_hall_433 Tactiek choinka1
51% Balbezit 49%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 47.9
outstanding Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Feitoza Dias passt de bal met de wreef. Woltemade rent richting de bal. Novarese begaat een overtreding. Novarese krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Torrealba is nu in balbezit. Nuroğlu onderschept slim de pass. Nuroğlu geeft een lange en hoge pass. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jabillo kopt de bal weg. Novarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias geeft een lange en hoge pass. Joostberends rent richting de bal. Joostberends haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gschwobat passt de bal met de wreef. Feitoza Dias rent richting de bal. Feitoza Dias geeft een lange en hoge pass. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 1:0

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aleluia niet meer kan verder spelen. Rajtar komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Ayman passt de bal zonder na te denken. Feitoza Dias rent richting de bal. Feitoza Dias passt de bal zonder na te denken. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Rajtar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kuldmaa onderschept slim de pass. Kuldmaa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gschwobat de bal. Gschwobat geeft een lange en hoge pass. Joostberends maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ayman passt de bal met de wreef. Torrealba is nu in balbezit. Gschwobat begaat een overtreding. Gschwobat krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Feitoza Dias passt de bal met de wreef. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends passt de bal met de wreef. Dengler is nu in balbezit. Dengler haalt uit met een fantastische trap. Rajtar bokst de bal weg.

13e minuut.
Budalica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feitoza Dias met de inworp. Gschwobat geeft een hoge lob. Joostberends springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wożniak geeft een lange en hoge pass. Feitoza Dias probeert naar een medespeler te passen. Joostberends rent richting de bal. Dengler rent richting de bal. Dengler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Budalica speelt de bal door. Jokiniemi met een sublieme pass. Gschwobat is nu in balbezit. Gschwobat geeft de bal voor. Joostberends krijgt zijn hoofd ertegen. Rajtar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Jokiniemi heeft problemen om de bal te vangen. Gschwobat geeft de bal voor. Joostberends rent richting de bal. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 2:0

26e minuut.
Jabillo probeert naar een medespeler te passen. Gschwobat heeft problemen om de bal te vangen. Gschwobat passt de bal zonder na te denken. Woltemade rent richting de bal. Woltemade draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Jabillo is nu in balbezit. Jabillo geeft een hoge lob. Erler bereikt de bal nog maar net als eerste. Erler geeft een lange en hoge pass. Joostberends maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 3:0

32e minuut.
Joostberends kopt de bal weg. Woltemade met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kamil de bal onder controle te krijgen. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jokiniemi met een sublieme pass. Feitoza Dias speelt de bal door. Joostberends rent richting de bal. Joostberends draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 4:0

39e minuut.
Jabillo heeft problemen om de bal te vangen. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade geeft een lange en hoge pass. Dengler rent richting de bal. Dengler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kamil heeft problemen om de bal te vangen. Rajtar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joostberends rent richting de bal. Joostberends schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 5:0

41e minuut.
Gschwobat passt de bal zonder na te denken. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler probeert naar een medespeler te passen. Joostberends rent richting de bal. Joostberends schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jokiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends onderschept slim de pass. Joostberends schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gschwobat kopt de bal weg. Kamil heeft problemen om de bal te vangen. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends haalt uit met een fantastische trap. Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 23%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 77%.
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 6:0

48e minuut.
Wożniak is nu in balbezit. Korczewski onderschept slim de pass. Erler onderschept slim de pass. Erler geeft een hoge lob. Joostberends maakt een snoekduik en kopt de bal. Rajtar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Dengler verovert de bal door een tackle van achteren. Dengler geeft een lange en hoge pass. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends schiet op doel. Rajtar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 7:0

52e minuut.
Novarese met een snelle inworp. Feitoza Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias passt de bal in één keer door. Dengler rent richting de bal. Dengler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Feitoza Dias probeert de bal met de borst te controleren. Feitoza Dias passt de bal zonder na te denken. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade geeft de bal voor. Joostberends krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Rajtar bokst de bal weg.

59e minuut.
Daar is Dengler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dengler passt de bal met de wreef. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 8:0

61e minuut.
Woltemade met een snelle inworp. Feitoza Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias geeft een hoge lob. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 9:0

64e minuut.
Joostberends rent richting de bal. Feitoza Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias passt de bal in één keer door. Dengler is nu in balbezit. Dengler draait met de bal, schiet en ... Rajtar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Feitoza Dias speelt de bal door. Dengler rent richting de bal. Dengler probeert naar een medespeler te passen. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 10:0

69e minuut.
Klungelig pakt Kamil de bal. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends speelt de bal door. Dengler rent richting de bal. Dengler schiet op doel. Rajtar bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 11:0

72e minuut.
Gschwobat passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dengler de bal. Dengler passt de bal met de wreef. Joostberends rent richting de bal. Joostberends draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Joostberends is nu in balbezit. Joostberends passt de bal zonder na te denken. Feitoza Dias probeert naar een medespeler te passen. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 12:0

79e minuut.
Nietnagel geeft een lange en hoge pass. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler rent richting de bal. Dengler schiet op doel. Rajtar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 13:0

84e minuut.
Budalica geeft een lange en hoge pass. Erler is nu in balbezit. Korczewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Korczewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Korczewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Erler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Erler rent richting de bal. Erler passt de bal met de wreef. Feitoza Dias speelt de bal door. Dengler heeft problemen om de bal te vangen. Dengler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 14:0

89e minuut.
Wożniak is nu in balbezit. Wożniak geeft een hoge lob. Dengler met een sublieme pass. Joostberends rent richting de bal. Joostberends draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 18%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 82%.
FC Speedy Gonzales - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 15:0