Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dinamo reddog Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4994
dinamo reddog Red Lions FC
rocky 4 Tactiek asdfggh
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
31.5 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Klungelig pakt Ursuţ de bal. Aplea geeft een lange en hoge pass. Papadopol kopt de bal weg. Cercel rent richting de bal. Cercel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cercel rent richting de bal. Cercel geeft een hoge lob. Papadopol rent richting de bal. Capozzoli onderschept slim de pass. Capozzoli haalt uit met een fantastische trap. Hluchý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Grama is nu in balbezit. Grama geeft een hoge lob. Simoiu kan de bal niet met de borst controleren. Capozzoli rent richting de bal. Capozzoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Porumbel kopt de bal weg. Starčević speelt de bal door. Papadopol rent richting de bal. Capozzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Capozzoli haalt uit met een fantastische trap. Hluchý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sielicki geeft een lange en hoge pass. Cercel kopt de bal weg. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Capozzoli onderschept slim de pass. Capozzoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Godri is nu in balbezit. Ursuţ is nu in balbezit. Godri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 65%, Red Lions FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo reddog - Red Lions FC 0:0

47e minuut.
Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Starčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Capozzoli is nu in balbezit. Capozzoli heeft problemen om de bal te vangen. Capozzoli haalt uit met een fantastische trap. Hluchý bokst de bal weg. Klungelig pakt Simoiu de bal. Capozzoli is nu in balbezit. Capozzoli haalt uit met een fantastische trap. Hluchý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Porumbel passt de bal in één keer door. Starčević is nu in balbezit. Starčević met een sublieme pass. Capozzoli is nu in balbezit. Capozzoli haalt uit met een fantastische trap. Hluchý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Capozzoli is nu in balbezit. Capozzoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 68%, Red Lions FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo reddog - Red Lions FC 0:0