Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: WOJCIECHÓW Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
WOJCIECHÓW FC Marco
wa Tactiek max1
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Uciński met een snelle inworp. Mols rent richting de bal. Mols speelt de bal door. Uciński geeft de bal voor. Oponente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Monzón geeft de bal voor. Helanen probeert de bal met de borst te controleren. Freihammer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freihammer krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Pitras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitras passt de bal in één keer door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Papaluca met een sublieme pass. Jakubczak is nu in balbezit. Uciński onderschept slim de pass. Uciński geeft een hoge lob. Mols krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 64%, FC Marco 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOJCIECHÓW - FC Marco 0:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Feldmann stond buitenspel. Pitras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tähtioja verovert de bal door een tackle van achteren. Tähtioja met een sublieme pass. Freihammer probeert naar een medespeler te passen. Oponente rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Martson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martson met een sublieme pass. Uciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Uciński geeft de bal voor. Mols maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Monzón geeft een hoge lob. Helanen rent richting de bal. Helanen passt de bal met de wreef. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skjærvold komt het veld opgelopen. Chitic komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mols is nu in balbezit. Pochroń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mols raakt geblesseerd tijdens het duel. Mols neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - FC Marco 0:1

78e minuut.
Inworp. Rocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freihammer geeft een hoge lob. Oponente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - FC Marco 0:2

82e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Oponente passt de bal met de wreef. Uciński met een sublieme pass. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oponente rent richting de bal. Oponente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - FC Marco 0:3

82e minuut.
Składak komt het veld opgelopen. Lago komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helanen met een snelle inworp. Składak speelt de bal door. Skjærvold heeft problemen om de bal te vangen. Skjærvold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Papaluca onderschept slim de pass. Papaluca geeft de bal voor. Chitic kopt de bal weg. Skjærvold is nu in balbezit. Skjærvold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 58%, FC Marco 42%.
WOJCIECHÓW - FC Marco 0:3