Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Could you not bid this player??? FC United of Manchester
tac777mod Tactiek 442 peko
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
41.9 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten outstanding
adequate Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Urbaniak rent richting de bal. Urbaniak met een sublieme pass. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 0:1

2e minuut.
Mussato rent richting de bal. Pańczyszyn is nu in balbezit. Toderiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toderiţă krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pańczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas is nu in balbezit. Dantas passt de bal met de wreef. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Groncik bokst de bal weg.

9e minuut.
Karbowiak speelt de bal door. Georgescu rent richting de bal. Georgescu geeft een hoge lob. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 0:2

17e minuut.
Karbowiak kopt de bal weg. Georgescu rent richting de bal. Georgescu passt de bal met de wreef. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiktorowski met de inworp. Urbaniak geeft de bal voor. Pańczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cornet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn krijgt zijn hoofd ertegen. Groncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 0:3

21e minuut.
Yiğitoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ciałko rent richting de bal. Mussato is nu in balbezit. Mussato draait met de bal, schiet en ... Lampón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 1:3

23e minuut.
Georgescu speelt de bal door. Wiktorowski is nu in balbezit. Wiktorowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Urbaniak passt de bal met de wreef. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu passt de bal zonder na te denken. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Groncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vilela passt de bal in één keer door. Toderiţă rent richting de bal. Toderiţă met een sublieme pass. Mussato is nu in balbezit. Mussato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toderiţă is nu in balbezit. Toderiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Konopiński met een snelle inworp. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiktorowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wiktorowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ślepecki kopt de bal weg. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 1:4

36e minuut.
Konopiński geeft een hoge lob. Daar is Vilela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă schiet op doel. Lampón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 67%, FC United of Manchester 33%.
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 2:4

47e minuut.
Urbaniak met een sublieme pass. Yiğitoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitoğlu passt de bal in één keer door. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Georgescu passt de bal zonder na te denken. Yiğitoğlu is nu in balbezit. Yiğitoğlu geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Scalat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pańczyszyn raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dantas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 2:5

57e minuut.
Dantas heeft problemen om de bal te vangen. Ślepecki is nu in balbezit. Dantas onderschept slim de pass. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Groncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 2:6

58e minuut.
Mussato passt de bal zonder na te denken. Karbowiak rent richting de bal. Karbowiak probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 2:7

60e minuut.
Mussato is nu in balbezit. Mussato heeft problemen om de bal te vangen. Mussato probeert naar een medespeler te passen. Toderiţă is nu in balbezit. Toderiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 3:7

73e minuut.
Konopiński is nu in balbezit. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu passt de bal zonder na te denken. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 3:8

76e minuut.
Cornet verovert de bal door een tackle van achteren. Cornet controleert de bal met de borst. Cornet geeft de bal voor. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Okrzewski kopt de bal weg. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki passt de bal in één keer door. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urbaniak probeert naar een medespeler te passen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel. Groncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 3:9

79e minuut.
Scalat met een sublieme pass. Klungelig pakt Okrzewski de bal. Dantas onderschept slim de pass. Dantas draait met de bal, schiet en ... Groncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 3:10

87e minuut.
Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ... Groncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 3:11

89e minuut.
Yiğitoğlu neemt vlug de vrije trap. Urbaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaniak met een sublieme pass. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 67%, FC United of Manchester 33%.
Could you not bid this player??? - FC United of Manchester 3:11