Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: San Siro
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5081
AC Milan 1899 FC Shushite
532press Tactiek Attack2
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 44.7
outstanding Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov geeft de bal voor. Bandalovski kopt de bal weg. Daar is Grigorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Bombardier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Gospodinov geeft de bal voor. Daar is Marchant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashkov rent richting de bal. Mashkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - FC Shushite 1:0

24e minuut.
Rareşoaica is nu in balbezit. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni geeft de bal voor. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Longoni geeft de bal voor. Osorno controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karakehaiov neemt vlug de vrije trap. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov draait met de bal, schiet en ... Bombardier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Anuszkiewicz geeft een hoge lob. Kasapski geeft de bal voor. Mashkov rent richting de bal. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. Bombardier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - FC Shushite 2:0

31e minuut.
Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov geeft een lange en hoge pass. Szmatuła rent richting de bal. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bombardier niet meer kan verder spelen. Stęplowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 1899 35%, FC Shushite 65%.
AC Milan 1899 - FC Shushite 2:0

49e minuut.
Muhanov kopt de bal weg. Marchant probeert de bal met de borst te controleren. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Stęplowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - FC Shushite 3:0

54e minuut.
Siderov geeft een lange en hoge pass. Ukić probeert de bal aan de voet te houden. Muhanov speelt de bal door. Mashkov rent richting de bal. Mashkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Kapousouzis komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov geeft de bal voor. Rareşoaica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bandalovski de bal. Grigorov rent richting de bal. Grigorov schiet op doel. Kapousouzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - FC Shushite 4:0

56e minuut.
Gładczan is nu in balbezit. Gładczan passt de bal zonder na te denken. Kikkas is nu in balbezit. Grigorov rent richting de bal. Grigorov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Karakehaiov met een sublieme pass. Dunev probeert de bal aan de voet te houden. Osorno rent richting de bal. Osorno haalt uit met een fantastische trap. Rankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - FC Shushite 4:1

63e minuut.
Shterev onderschept slim de pass. Kikkas is nu in balbezit. Siderov verovert de bal door een tackle van achteren. Siderov geeft een lange en hoge pass. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Muhanov de bal. Osorno is nu in balbezit. Karakehaiov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osorno raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Siderov speelt de bal door. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni geeft een lange en hoge pass. Ukić is nu in balbezit. Ukić draait met de bal, schiet en ... Rankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Muhanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasapski rent richting de bal. Kasapski geeft een lange en hoge pass. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov geeft een lange en hoge pass. Kapousouzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kasapski geeft een hoge lob. Grigorov rent richting de bal. Grigorov geeft de bal voor. Mashkov rent richting de bal. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. Kapousouzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

89e minuut.
Milev is nu in balbezit. Milev geeft de bal voor. Szmatuła kan de bal niet met de borst controleren. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Muhanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 1899 32%, FC Shushite 68%.
AC Milan 1899 - FC Shushite 4:1