Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sunrise Temple in Sieniczno
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6922
Bianco-Neri Torpedo Lipsk
Z 4222per6 Tactiek Alano0424LP3
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 35.9
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Saveur stond buitenspel. Marjanović neemt vlug de vrije trap. Bivoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický onderschept slim de pass. Letnický haalt uit met een fantastische trap. Kijewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Łuszczewski rent richting de bal. Łuszczewski geeft een hoge lob. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický schiet op doel. Kijewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 1:0

19e minuut.
Trybalski geeft een hoge lob. Mihanović kopt de bal weg. Marjanović heeft problemen om de bal te vangen. Saveur bereikt de bal nog maar net als eerste. Saveur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Klötzli de bal. Duran rent richting de bal. Duran draait met de bal, schiet en ... Karo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 1:1

20e minuut.
Ransdorf rent richting de bal. Soeharto is nu in balbezit. Soeharto geeft een lange en hoge pass. Letnický krijgt zijn hoofd ertegen. Precel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 2:1

22e minuut.
Saveur is nu in balbezit. Klötzli verovert de bal door een tackle van achteren. Klötzli speelt de bal door. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 3:1

26e minuut.
Bolaños geeft een hoge lob. Trybalski probeert naar een medespeler te passen. Soeharto rent richting de bal. Soeharto geeft een lange en hoge pass. Letnický maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kalwara geeft de bal voor. Mihanović is nu in balbezit. Duran is nu in balbezit. Wrzecionkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mihanović onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 45%, Torpedo Lipsk 55%.
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 3:1

46e minuut.
Masoni komt het veld opgelopen. Elbüken komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Wrzecionkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihanović speelt de bal door. Elbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf verovert de bal door een tackle van achteren. Ransdorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 4:1

52e minuut.
Klungelig pakt Ransdorf de bal. Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf verovert de bal door een tackle van achteren. Ransdorf schiet op doel. Kijewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjanović verovert de bal door een tackle van achteren. Mihanović begaat een overtreding. Mihanović krijgt een gele kaart. Marjanović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marjanović kan niet meer verder spelen. Ðức Khải komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klötzli speelt de bal door. Ransdorf rent richting de bal. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický haalt uit met een fantastische trap. Kijewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 5:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignjević komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Letnický is nu in balbezit. Ščukanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický onderschept slim de pass. Letnický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 6:1

66e minuut.
Maciejski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños passt de bal met de wreef. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický haalt uit met een fantastische trap. Kijewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 7:1

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czinkon komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bolaños speelt de bal door. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević geeft de bal voor. Masoni springt en kopt de bal. Kijewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vignjević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ransdorf probeert de bal met de borst te controleren. Ransdorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 33%, Torpedo Lipsk 67%.
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 7:1