Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Achilles Last Stand Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8987
Edmonton Zilupe FC Zawodowi Amatorzy
532 Tactiek xyz
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 49
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 63.2
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen wonderbaarlijk
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Sberviglieri probeert naar een medespeler te passen. Rubbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvirgzdiņš is nu in balbezit. Rubbio onderschept slim de pass. Rubbio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Zvirgzdiņš onderschept slim de pass. Sergiejew onderschept slim de pass. Sergiejew geeft een hoge lob. Rubbio is nu in balbezit. Rubbio schiet op doel. Zwili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruphan rent richting de bal. Zambrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Zwili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:1

11e minuut.
Jaruphan met een sublieme pass. Rubbio probeert de bal met de borst te controleren. Telesca is nu in balbezit. Rubbio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubbio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zambrotta is nu in balbezit. Zvirgzdiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew onderschept slim de pass. Sergiejew geeft een lange en hoge pass. Rubbio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sberviglieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sergiejew geeft de bal voor. Daar is Zvirgzdiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:2

17e minuut.
Alonso kopt de bal weg. Paganini met een sublieme pass. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:3

19e minuut.
Jaruphan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rubbio de bal onder controle te krijgen. Sergiejew kopt de bal weg. Rubbio is nu in balbezit. Rubbio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bačanić passt de bal met de wreef. Sergiejew speelt de bal door. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta schiet op doel. Zvirgzdiņš probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sberviglieri geeft de bal voor. Rubbio is nu in balbezit. Jaruphan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubbio raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sergiejew neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bačanić is nu in balbezit. Bačanić speelt de bal door. Sberviglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri geeft de bal voor. Rubbio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:4

31e minuut.
Kapteinis probeert naar een medespeler te passen. Tītiņš rent richting de bal. Rubbio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubbio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Telesca met een sublieme pass. Fejta probeert naar een medespeler te passen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbio onderschept slim de pass. Rubbio geeft een lange en hoge pass. Zwili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:5

37e minuut.
Sergiejew probeert naar een medespeler te passen. Sberviglieri met een sublieme pass. Rubbio is nu in balbezit. Rubbio draait met de bal, schiet en ... Zwili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:6

38e minuut.
Rubbio speelt de bal door. Toregiani heeft problemen om de bal te vangen. Bačanić speelt de bal door. Paganini probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paganini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rubbio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:7

40e minuut.
Sberviglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri probeert naar een medespeler te passen. Sergiejew probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rubbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sberviglieri zal de hoekschop nemen. Telesca kopt de bal weg. Paganini probeert naar een medespeler te passen. Rubbio rent richting de bal. Rubbio haalt uit met een fantastische trap. Zwili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Zambrotta probeert de bal aan de voet te houden. Klope kopt de bal weg. Acosta rent richting de bal. Rubbio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubbio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:8

43e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew passt de bal met de wreef. Rubbio is nu in balbezit. Rubbio schiet op doel. Jaruphan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:9

44e minuut.
Rubbio verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew passt de bal in één keer door. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kramiņš komt het veld opgelopen. Ramats komt het veld opgelopen. Mānulis komt het veld opgelopen. Bodnieks komt het veld opgelopen. Grabarz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 82%, FC Zawodowi Amatorzy 18%.
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 0:9

46e minuut.
Grupiński komt het veld opgelopen. Magrão komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ramats is nu in balbezit. Ramats speelt de bal door. Anioł probeert naar een medespeler te passen. Kramiņš rent richting de bal. Kramiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 1:9

53e minuut.
Daar is Paganini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganini passt de bal zonder na te denken. Sberviglieri rent richting de bal. Sberviglieri geeft een hoge lob. Rubbio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zvirgzdiņš heeft problemen om de bal te vangen. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mānulis rent richting de bal. Zambrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sberviglieri kopt de bal weg. Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sergiejew krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bodnieks kopt de bal weg. Kramiņš probeert de bal aan de voet te houden. Paganini speelt de bal door. Sberviglieri probeert naar een medespeler te passen. Rubbio rent richting de bal. Zwili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rubbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbio schiet op doel. Zwili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 1:10

66e minuut.
Paganini is nu in balbezit. Sergiejew probeert naar een medespeler te passen. Rubbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 1:11

68e minuut.
Paganini is nu in balbezit. Paganini passt de bal met de wreef. Sberviglieri met een sublieme pass. Daar is Rubbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubbio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Anioł onderschept slim de pass. Anioł speelt de bal door. Sberviglieri geeft een hoge lob. Zvirgzdiņš rent richting de bal. Zambrotta onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 1:12

73e minuut.
Paganini met een sublieme pass. Zambrotta is nu in balbezit. Zvirgzdiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zvirgzdiņš krijgt een gele kaart. Zambrotta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bačanić wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Zwili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rubbio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 1:13

74e minuut.
Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew geeft een lange en hoge pass. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Zwili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Paganini geeft een hoge lob. Sberviglieri kopt de bal weg. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Zwili probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew passt de bal zonder na te denken. Sberviglieri speelt de bal door. Rubbio rent richting de bal. Rubbio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sberviglieri geeft een hoge lob. Zambrotta kopt de bal weg. Rubbio rent richting de bal. Rubbio haalt uit met een fantastische trap. Zwili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Zvirgzdiņš neemt vlug de vrije trap. Kramiņš kopt de bal weg. Sberviglieri geeft een hoge lob. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Zwili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 1:14

87e minuut.
Bačanić passt de bal zonder na te denken. Daar is Sberviglieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sberviglieri geeft een lange en hoge pass. Rubbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 75%, FC Zawodowi Amatorzy 25%.
Edmonton Zilupe - FC Zawodowi Amatorzy 1:15