Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew Lider Rybnik
4-3-3 atak Tactiek Lans
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 3
33.8 gemiddelde waardering 40.5
matig Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


11e minuut.
Mayalı is nu in balbezit. Mayalı geeft de bal voor. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Lider Rybnik 0:1

26e minuut.
Wandzik is nu in balbezit. Wandzik passt de bal zonder na te denken. Bogacki heeft problemen om de bal te vangen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Luna passt de bal in één keer door. Czamaran rent richting de bal. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelle passt de bal met de wreef. Szluga heeft problemen om de bal te vangen. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 67%, Lider Rybnik 33%.
Ano Crew - Lider Rybnik 0:1

48e minuut.
Szluga passt de bal in één keer door. Pelle is nu in balbezit. Kołaciński maakt een afschuwelijke overtreding. Kołaciński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Bogacki met een snelle inworp. Nędzak probeert de bal met de borst te controleren. Nędzak geeft een hoge lob. Czamaran is nu in balbezit. Czamaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Lider Rybnik 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 69%, Lider Rybnik 31%.
Ano Crew - Lider Rybnik 0:2