Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: górkersi łowicz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4809
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} Trąbki FC
wol11 Tactiek Martino
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 55
very good Schieten excellent
good Passen good
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Popovici passt de bal met de wreef. Topolus rent richting de bal. Tamási is nu in balbezit. Topolus onderschept slim de pass. Topolus draait met de bal, schiet en ... Sarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Topolus rent richting de bal. Apostu is nu in balbezit. Topolus onderschept slim de pass. Topolus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Trąbki FC 0:1

21e minuut.
Yakışmaz rent richting de bal. Popovici onderschept slim de pass. Popovici passt de bal in één keer door. Prutton is nu in balbezit. Prutton haalt uit met een fantastische trap. Sarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt Yakışmaz de bal. Sagáth is nu in balbezit. Sagáth geeft een lange en hoge pass. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ... Bonacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pejičić onderschept slim de pass. Pejičić speelt de bal door. Prutton is nu in balbezit. Prutton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Trąbki FC 0:2

32e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz passt de bal met de wreef. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ... Bonacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Trąbki FC 1:2

34e minuut.
Buitenspel voor Ruiz. Goede buitenspelval van de verdediging. Klag maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton draait met de bal, schiet en ... Sarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus onderschept slim de pass. Pejičić speelt de bal door. Prutton is nu in balbezit. Prutton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 67%, Trąbki FC 33%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Trąbki FC 1:2

50e minuut.
Gordo geeft een hoge lob. Ruiz kan de bal niet met de borst controleren. Mirga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirga krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Pejičić speelt de bal door. Prutton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagáth. Sagáth krijgt een gele kaart. Prutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popovici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Yakışmaz de bal. Prutton is nu in balbezit. Prutton haalt uit met een fantastische trap. Sarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Trąbki FC 1:3

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruiz de bal onder controle te krijgen. Sagáth kopt de bal weg. Panico probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klag passt de bal zonder na te denken. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić passt de bal zonder na te denken. Topolus rent richting de bal. Topolus draait met de bal, schiet en ... Sarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prutton is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Trąbki FC 1:4

77e minuut.
Pejičić met de inworp. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz geeft de bal voor. Prutton is nu in balbezit. Prutton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić passt de bal in één keer door. Topolus heeft problemen om de bal te vangen. Topolus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Očadlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Očadlík geeft een hoge lob. Tamási heeft problemen om de bal te vangen. Topolus is nu in balbezit. Topolus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 66%, Trąbki FC 34%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - Trąbki FC 1:4