Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe SK Bastion of Fortune
master Tactiek BoF
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 35
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen matig


7e minuut.
Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir met een sublieme pass. Tường Minh rent richting de bal. Tường Minh draait met de bal, schiet en ... Rolfes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beirens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Yüce passt de bal zonder na te denken. Güneyer rent richting de bal. Zamponi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamponi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zamponi passt de bal zonder na te denken. Różycki is nu in balbezit. Niedrig begaat een overtreding. Niedrig krijgt een gele kaart. Różycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamponi met een snel genomen vrije trap. Romero maakt een snoekduik en kopt de bal. Orell bokst de bal weg.

22e minuut.
Gronau rent richting de bal. De Sukkeleir onderschept slim de pass. De Sukkeleir geeft een lange en hoge pass. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel. Beirens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 1:0

26e minuut.
Eviţă geeft een hoge lob. Daar is Rolfes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel. Beirens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 2:0

28e minuut.
Eviţă geeft een hoge lob. Yüce probeert naar een medespeler te passen. Rolfes heeft problemen om de bal te vangen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 3:0

31e minuut.
De Sukkeleir is nu in balbezit. Balım is nu in balbezit. Balım passt de bal zonder na te denken. Tường Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmaz passt de bal zonder na te denken. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 4:0

34e minuut.
Tường Minh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

36e minuut.
De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schatz de bal. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer draait met de bal, schiet en ... Beirens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 5:0

39e minuut.
Gronau kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Sukkeleir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yüce heeft problemen om de bal te vangen. Yüce geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmaz passt de bal zonder na te denken. De Sukkeleir speelt de bal door. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım draait met de bal, schiet en ... Beirens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De Sukkeleir verovert de bal door een tackle van achteren. De Sukkeleir passt de bal met de wreef. Balım rent richting de bal. Balım draait met de bal, schiet en ... Beirens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 20%, Bastion of Fortune 80%.
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 6:0

46e minuut.
Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sukkeleir onderschept slim de pass. De Sukkeleir speelt de bal door. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beirens speelt de bal door. Kalmaz kopt de bal weg. Balım is nu in balbezit. Balım geeft een hoge lob. Güneyer probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

49e minuut.
De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Yüce bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüce met een sublieme pass. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De Sukkeleir met een snelle inworp. Yüce rent richting de bal. Yüce geeft een hoge lob. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rolfes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eviţă met een snelle inworp. Balım is nu in balbezit. Balım draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yüce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir geeft een hoge lob. Güneyer springt en kopt de bal. Beirens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Orell trapt de bal weg. De Sukkeleir kopt de bal weg. Balım heeft problemen om de bal te vangen. Balım geeft een lange en hoge pass. Güneyer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Balım is nu in balbezit. De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Yüce probeert naar een medespeler te passen. Balım is nu in balbezit. Balım draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt De Sukkeleir de bal. De Sukkeleir geeft een hoge lob. Gronau kan de bal niet met de borst controleren. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Yüce rent richting de bal. Yüce met een sublieme pass. Seitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer onderschept slim de pass. Güneyer schiet op doel. Beirens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beirens speelt de bal door. De Sukkeleir kopt de bal weg. Balım is nu in balbezit. Balım haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Eviţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balım heeft problemen om de bal te vangen. De Sukkeleir geeft een lange en hoge pass. Güneyer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Balım rent richting de bal. Gronau speelt de bal door. Erdinger heeft problemen om de bal te vangen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım draait met de bal, schiet en ... Beirens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Rolfes geeft een lange en hoge pass. Różycki kopt de bal weg. Daar is De Sukkeleir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sukkeleir geeft de bal voor. Balım maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yüce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir geeft een lange en hoge pass. Balım krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 7:0

90e minuut.
Klungelig pakt Güneyer de bal. Gronau is nu in balbezit. Balım onderschept slim de pass. Balım haalt uit met een fantastische trap. Beirens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 20%, Bastion of Fortune 80%.
Fenerbahçe SK - Bastion of Fortune 8:0