Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MCK Lubin Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3598
MCK Lubin Ćmachowo FC
apc1 Tactiek lm
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 30.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Stoch speelt de bal door. Jerzak rent richting de bal. Körver begaat een overtreding. Körver krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Antas heeft problemen om de bal te vangen. Ogbuke is nu in balbezit. Ogbuke passt de bal met de wreef. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu draait met de bal, schiet en ... Piróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antas is nu in balbezit. Antas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antas is nu in balbezit. Antas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Miłkowski rent richting de bal. Antas onderschept slim de pass. Antas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ogbuke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogbuke draait met de bal, schiet en ... Piróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Antas controleert de bal met de borst. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke is nu in balbezit. Ogbuke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniczka begaat een overtreding. Graniczka krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Schipor probeert naar een medespeler te passen. Stoenescu kopt de bal weg. Wodzyński heeft problemen om de bal te vangen. Ogbuke rent richting de bal. Ogbuke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Schipor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wilmowicz kopt de bal weg. Ogbuke met een sublieme pass. Antas rent richting de bal. Antas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke onderschept slim de pass. Ogbuke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stoenescu de bal. Stoenescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Inworp. Angel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ogbuke de bal. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu passt de bal zonder na te denken. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sigrasitis de bal onder controle te krijgen. Piróg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 39%, Ćmachowo FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MCK Lubin - Ćmachowo FC 0:0

48e minuut.
Stoch is nu in balbezit. Stoch speelt de bal door. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke rent richting de bal. Ogbuke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ogbuke probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski is nu in balbezit. Stoch begaat een overtreding. Stoch krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Angel probeert naar een medespeler te passen. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - Ćmachowo FC 1:0

62e minuut.
Stoenescu rent richting de bal. Ogbuke rent richting de bal. Stoenescu is nu in balbezit. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke haalt uit met een fantastische trap. Piróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Angel is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angel met een snelle inworp. Ogbuke rent richting de bal. Ogbuke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ogbuke heeft problemen om de bal te vangen. Ogbuke passt de bal in één keer door. Antas is nu in balbezit. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu schiet op doel. Piróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Stoenescu onderschept slim de pass. Stoenescu speelt de bal door. Antas rent richting de bal. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Angel passt de bal zonder na te denken. Ogbuke rent richting de bal. Ogbuke probeert naar een medespeler te passen. Stoenescu heeft problemen om de bal te vangen. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Wodzyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoch met de inworp. Daar is Ogbuke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogbuke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sigrasitis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angel met de inworp. Ogbuke is nu in balbezit. Ogbuke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 23%, Ćmachowo FC 77%.
MCK Lubin - Ćmachowo FC 1:0