Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc FC BARLA
Beállós! Tactiek fc barla
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
18 Buitenspel 8
25.5 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten average
weak Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ferenczi is nu in balbezit. Pipek begaat een overtreding. Ferenczi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szakács zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kertész bereikt de bal nog maar net als eerste. Kertész schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Póta geeft de bal voor. Héder controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szakács maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kertész is nu in balbezit. Kertész schiet op doel. Jáger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferenczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz verovert de bal door een tackle van achteren. Tasnádi begaat een overtreding. Tasnádi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bokor trapt de bal weg. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipek is nu in balbezit. Pipek haalt uit met een fantastische trap. Hajszán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Gvaskó de bal. Bank is nu in balbezit. Bank passt de bal met de wreef. Héder is nu in balbezit. Héder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tasnádi probeert naar een medespeler te passen. Mándi rent richting de bal. Kertész verovert de bal door een tackle van achteren. Kertész schiet op doel. Jáger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bank verovert de bal door een tackle van achteren. Bank geeft de bal voor. Pipek kopt de bal weg. Héder is nu in balbezit. Héder schiet op doel. Hajszán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - FC BARLA 1:0

35e minuut.
Hajszán speelt de bal door. Ferenczi kopt de bal weg. Daar is Bokor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kertész is nu in balbezit. Kertész schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sarlós geeft de bal voor. Szakács heeft problemen om de bal te vangen. Bank bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Obitz verovert de bal door een tackle van achteren. Bank is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gvaskó. Gvaskó krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 53%, FC BARLA 47%.
Sásdi Angyalkák Fc - FC BARLA 1:0

49e minuut.
Bank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasnádi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tasnádi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi speelt de bal door. Hrutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bank bereikt de bal nog maar net als eerste. Bank met een sublieme pass. Pipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipek haalt uit met een fantastische trap. Hajszán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Ferenczi de bal onder controle te krijgen. Czafit is nu in balbezit. Czafit probeert naar een medespeler te passen. Pipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipek schiet op doel. Hajszán bokst de bal weg. Pipek rent richting de bal. Pipek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - FC BARLA 2:0

73e minuut.
Megyesi met de inworp. Daar is Ferenczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferenczi geeft een lange en hoge pass. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - FC BARLA 2:1

76e minuut.
Bokor is nu in balbezit. Bokor geeft een hoge lob. Póta kopt de bal weg. Pipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipek draait met de bal, schiet en ... Hajszán bokst de bal weg.

82e minuut.
Csikai passt de bal zonder na te denken. Pipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pipek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Obitz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Czafit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Póta rent richting de bal. Pipek rent richting de bal. Czafit bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 43%, FC BARLA 57%.
Sásdi Angyalkák Fc - FC BARLA 2:1
  • 1. I. Jáger
  • 2. K. Bokor
  • 3. G. Sarlós
  • 4. . Mándi
  • 5. . Bernáth
  • 6. B. Czafit
  • 7. G. Obitz
  • 8. A. Póta
  • 9. R. Bank
  • 10. M. Pipek
  • 11. P. Héder

  • 1. G. Hajszán
  • 2. G. Vólent
  • 3. C. Szakács
  • 4. K. Grosics
  • 5. A. Csikai
  • 6. B. Gvaskó
  • 7. V. Hrutka
  • 8. E. Tasnádi
  • 9. T. Megyesi
  • 10. E. Ferenczi
  • 11. L. Kertész